Sokol Dobrovíz - Rapid Psáry 0:0

Sestava: Hájek - Vosáhlo J., Krása, Krupička J., Hlůže Z. (46. Kincl) - Knotek (57. Votava), Karfík, Vosáhlo M. (46. Schwarzer), Soukup - Bouška, Racocha

Rozhodčí: Chaloupka

Žluté karty: Racocha, Kincl

Premiérový zápas nám herně ani bodově nevyšel podle představ. První poločas jsme byli možná trochu aktivnější, ale zatímco my se snažili tahat míč až těsně před branku, hosté hrozili střelami ze střední a větší vzdálenosti. Naši hráči potřebovali chvilku čas zvyknout si na vyšší rychlost i organizovanou hru soupeře. Od 33.minuty hráli hosté o 1 hráče méně po přísném  vyloučení internacionála Kuky za protesty. Obraz hry se však nezměnil. Až těsně před poločasovým hvizdem jsme si vypracovali náznak šancí, leč nevyužitých.
Remízový průběh zápasu se nezměnil ani po obrátce. Naši hráči se snažili kombinovat, roztáhnout hru do křídel, ale hodně nepřesností nám to komplikovalo. Skřípala nám rozehrávka i kombinace záložníků s útočníky i souhra obou útočníků. Nejblíž gólu jsme byli při křížné střele, která těsně minula hostující branku. Naopak hosté trefili 4 minuty před koncem břevno po dalekonosné střele hostující šutéra.
Remíza je asi spravedlivá. Hráči však budou muset přidat v tréninku, dodržovat taktické pokyny trenéra i lépe komunikovat mezi sebou.