SK Roztoky - Sokol Dobrovíz 1:5 (0:3)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása, Krupička J., Kincl - Hlůže Z.  (71.Veselý), Karfík, Vosáhlo M. (78.Krupička M.), Soukup - Knotek, Racocha (61.Hlůže J.)

Góly: Racocha 3, Soukup, Knotek

Rozhodčí: Červenka

Žluté karty: Karfík, Vosáhlo M.

Z Roztok jsme v minulosti moc bodů nevozili. Věděli jsme však, že před těžkým dalším dvojzápasem, bychom je nutně potřebovali. Velmi nám pomohl brzký gól, který mohl přinést na naše kopačky uklidnění. Přesto byla k vidění u některých hráčů nervozita, míč uskakoval od nohy, přihrávky nenacházely adresáta. Převažovaly však pěkné kombinační akce, které vedly ještě do poločasu k dalším 2 gólům v domácí síti. Poločasový potlesk pro naše hráče byl zasloužený.

Na začátku 2.poločasu domácí snížili po ojedinělé pěkné akci. Možná někoho napadaly černé myšlenky, ty však utnul náš útočník T.Racocha, který svým důrazem dokončil hat-trick a lehce zraněn mohl přepustit své místo nažhaveným náhradníkům. Domácí se do nějaké vyloženější šance nedostali, naopak naše mužstvo vstřelilo 5.gól a vytvářelo si další šance. Škoda jen, že pořád šetříme se střelami ze střední vzdálenosti.

Zápas nám přinesl zasloužené a potřebné 3 body. Ukázal i co je potřeba při tréninku vypilovat. Dík patří i našim početným divákům, kteří vážili cestu a hráče povzbuzovali.