Sokol Dobrovíz - FK Štěchovice B 2:3 (0:0)

Sestava: Hájek - Vosáhlo J., Krása, Krupička J., Hlůže Z. - Knotek, Karfík (64. Schwarzer), Vosáhlo M., Soukup - Racocha, Bouška (67. Kincl)

Góly: Racocha 2

Rozhodčí: Nezhyba

Žluté karty: Vosáhlo J., Vosáhlo M., Soukup, Racocha

Utkání proti nevyzpytatelnému soupeři nám nevyšlo a porážka je zasloužená. První poločas tak nějak rychle utekl, bez nějakého vzrušení, dramatické situace nebo pěkných fotbalových momentů. Sice byly k vidění 3 nastřelené tyče (1:2), ale byly to spíš propadlé nepovedené centry nebo tečované střely. Nevypracovali jsme si prakticky nic, navíc nám pomohl hlavní rozhodčí, když penaltový zákrok vytáhl za hranici velkého pokutového území.

Všichni asi čekali, že když budeme hrát 2.půli "na hospodu", že více přitlačíme, přidáme něco navíc. Bohužel byli to hosté, kteří se dostali po standartní situaci do vedení a pak v rychlém sledu proměnili 2 brejky a hrozili dalšími. Naši obránci nestačili rychlostně. Až za stavu 0:3 jsme se dostali do hry. Možná hráči nechtěli dopustit hrozivý debakl a 2 přesnými střelami T.Racochy snížili na rozdíl 1 gólu. Na vyrovnání už nezbyl čas.

Po skončení zápasu ještě hostující hráč napadl nepochopitelně fyzicky hlavního rozhodčího. Takže práci měli i pořadatelé.