AFK Libčice - Sokol Dobrovíz 7:1 (2:1)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Karfík, Krupička J., Hlůže Z. - Hlůže J., Schwarzer, Vosáhlo M., Prokosch - Bouška, Kubeš

Gól: Krupička J.

Rozhodčí: Chaloupka - Sluka, Kubíček

Žlutá karta: Karfík

V zápase nám chybělo 6 hráčů základní sestavy (Krása, Knotek, Votava, Racocha, Soukup, Kincl) a to bylo moc a na soupeře jsme nestačili. Od začátku zápasu jsme hráli spíše defenzívněji, vepředu operoval pouze 1 útočník. Domácí se snažili tlačit, ale ze začátku dost chybovali uspěchanými a nepřesnými přihrávkami. Přesto se dostávali do šancí. První 2 jsme ještě přežili, další však již znamenala vedoucí gól domácích. Brzy svůj náskok navýšili. Před poločasem předvedlo pěknou akci i naše mužstvo a bylo z toho snížení na poločasových 2:1.
Druhý poločas začal vyrovnaněji a mohli jsme tajně doufat ve vyrovnání. Pak však zachybovali v rychlém sledu naši nejzkušenější hráči  a domácí odskočili na 3 góly. Za tohoto stavu přestali naši hráči bránit, obranu nezabezpečovali a domácí z brejků nekompromisně trestali. Šance jsme si vypracovali i my, koncovka však byla slabší.
Nezbývá než pustit tento zápas z hlavy a soustředit se na další, kdy nás čekají týmy z konce a středu tabulky a měli bychom bodovat a posunout se v tabulce výš.