Sokol Dobrovíz - Sokol Úhonice 2:0 (1:0)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Karfík (22. Vosáhlo M.), Krása, Hlůže Z. - Bouška, Schwarzer, Krupička J., Soukup - Racocha (61. Kincl), Knotek (85. Prokosch)

Góly: Soukup 2

Rozhodčí: Gaži - Haluška, Kratochvíl

Žluté karty: Schwarzer, Krupička J., Soukup, Knotek, Kincl

V důležitém utkání jsme získali 3 body nad rivalem z Úhonic, výkon však optimální nebyl. Přitom nám hrálo vše do karet. Vstřelili jsme brzy gól a byly i další šance. Pak se však zbytečně vkradla na naše kopačky nervozita, hráči se neukazovali, míč uskakoval od kopaček, hráči si příliš všímali rozhodčího. A když se k tomu přidala ošetřování a poté střídání zraněných Karfíka a Racochy, byla z fotbalu strašná holomajzna. Jakoby si hráči mysleli, že jim vítězství spadne do klína samo. Zbytečně se utápěli v kličkách, nebo svými přihrávkami dostávali spoluhráče do úzkých. Přesto jsme odcházeli do kabin na poločasovou přestávku s jednogólovým vedením.
Bohužel kvalita hry se nezlepšila ani po přestávce a dovolili jsme hostům ohrožovat naši branku. Naštěstí se s formou potkal gólman Kalivoda a výborně v několika situacích zasáhl. S blížícím se koncem zápasu nás hosté přitlačili trochu víc, ale výsledkem bylo jen několik rohů a přímých kopů. S nimi ale hosté moc dobře nenaložili. Naopak náš nejbojovnější hráč Soukup v poslední minutě korunoval svůj výborný výkon druhým gólem.
Po zápase zazněly mezi diváky hlasy, že na venkovním hřišti se nám bude hrát lépe. Tak snad to bude pravda a hráči nás o tom přesvědčí za týden v Chotči.