Sokol Zlatníky - Sokol Dobrovíz 7:3 (4:2)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása, Krupička J., Hlůže Z. (73. Kučera) - Knotek, Vosáhlo M. (60. Hlůže J.), Karfík, Schwarzer - Racocha, Bouška

Góly: Schwarzer, Krupička J., Karfík

Rozhodčí: Gaži - Rothbauer, Haluška

Žluté karty: Schwarzer, Hlůže J.

Lepší úvod si naše mužstvo nemohlo přát. Po půlminutě hry jsme se dostali do vedení. Náš tým se mohl uklidnit a navíc jsme si vytvořili další šance. Domácí se trošku dostali do hry až okolo 15. minuty. Hned však gólově a několikrát za sebou. Ač byli naši hráči trenérem upozorněni, od kterých hráčů hrozí největší nebezpečí, přesto jsme právě těmto hráčům dopřáli ještě víc prostoru a baštili jsme jim náznaky, zasekávačky a nereagovali jsme na jejich pohyb. Podle průběhu hry bychom si asi zasloužili lepší poločasový výsledek než 4:2, naivní hra obrany a neproměněné šance nám to však neumožnily.
Naději na zvrat nám domácí hráči rychle vzali vstřelením dalších branek, opět po stejných chybách - nezareagovali jsme na dlouhý aut, na přeběhnutí domácích útočníků, neobsazovali jsme. Asi jsme měli územní převahu, byly vidět náznaky kombinací, avšak nedotažených do konce. Po vyloučení hráče se domácí stáhli dozadu, náš presink byl však slabý, navíc jsme se několikrát nechali chytnout lajdácky do ofsajdové pasti. Na zdramatizování chyběla vyšší kvalita a čas.
Bohužel jsme nezískali do tabulky zase žádný bod a klesáme ke dnu. Nadcházející 4 zápasy rozhodnou o tom, v jakém postavení a pohodě budeme přezimovat.