Sokol Dobrovíz - FK Rudná 1:2 (1:1)

Sestava: Hájek - Vosáhlo J., Krupička J., Krása, Hlůže Z. (79. Kučera) - Soukup, Vosáhlo M. (59. Hlůže J.), Racocha, Schwarzer - Knotek (63. Votava), Bouška

Gól: Soukup

Rozhodčí: Hes - Procházka, Haluška

Žluté karty: Racocha, Hlůže J.

Diváků: 50

Herní a výsledková krize našeho A týmu se prohlubuje, mužstvo není v dobré pohodě a propadá se tabulkou ke dnu. V zápase s loňským rivalem ve III.třídě jsme tahali od začátku za kratší konec. Bohužel jsme se nepoučili z minulých zápasů a v obraně jsme vyrobili tolik hrubek, že výsledek je pro nás milosrdný. 
Hosté se v 1.poločase lehce dostávali do šancí, naštěstí ty lehkomyslně zahazovali. Proměnili pouze jednu, když jsme vyklidili střed obrany a hostující hráč brejk na osamoceného gólmana vyřešil gólově. Naše návštěvy před  hostující brankou by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Směrem dopředu jsme trpěli špatným zpracováním míče a tím, že jsme dostávali spoluhráče přihrávkami z nouze do těžkých pozic. Hodně akcí jsme chtěli hrát přes hostujícího stopera, který však suverénním výkonem nás do ničeho nepustil. Mnohokrát stálo při nás štěstí při soupeřových centrech do vápna. Těsně před poločasovou přestávkou se nám podařilo vyrovnat dorážkou dobře zahraného trestného kopu.
Avšak hned na začátku 2.poločasu jsme opět soupeřovy hráče špatně přebrali a následoval zblízka rozdílový gól. Očekávali jsme zvýšenou snahu našeho mužstva o vyrovnání, ta však nepřicházela. Ve hře bylo až moc nepřesností. Celý druhý poločas se tak nějak odehrával ve středu hřiště, mnoho šancí nebylo ani na jedné straně. Naše střely byly hodně nepřesné, blíž k bráně jsme se mockrát nedostali a hosté si vítězství v pohodě pohlídali.
Do konce podzimu zbývají ještě 3 derby-utkání, bude se tedy ještě hrát o 9 bodů. Pokud v nich chceme bodovat, musí hráči k zápasům přistoupit jinak.