Sokol Tuchoměřice - Sokol Dobrovíz 2:4 (1:1)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Karfík, Krása, Hlůže Z. - Knotek, Racocha, Krupička J., Soukup (88. Prokosch) - Bouška (89. Kučera), Votava (86. Vosáhlo M.)

Góly: Krupička J., Votava, Racocha (pen.), Bouška

Rozhodčí: Koubek - Haluška, Kratochvíl

Žluté karty: Bouška, Krása, Karfík

Červená karta: Karfík

S nutností již konečně naplno bodovat se naši hráči vyrovnali se ctí. Již od prvních minut byla na nich vidět větší vůle protrhnout sérii neúspěšných výsledků. Poměrně dobře jsme kombinovali a rozebírali domácí obranu, ale vždy jsme trefovali jen soupeřova gólmana. Nedařilo se nám proměnit několik trestných kopů velmi dobře zahrávaných T.Racochou. Gólovou radost nám zhatil ofsajd po špatně vyřešené situaci, kdy naši 2 hráči postupovali sami na domácí branku. Jako blesk z čistého nebe přišel domácí vedoucí gól, když se individuálně prosadila jedna ze dvou zahraničních akvizic v domácím dresu. Vůbec tito 2 hráči byli technicky velmi vyspělí a vyčnívali mezi domácími borci. Důležitým momentem bylo naše vyrovnání těsně před odchodem do šaten. J.Krupička se po rychle a chytře rozehraném trestném kopu ocitl sám před gólmanem a nezaváhal.
I druhý poločas jsme začali aktivně, přibrzdilo nás však přísné Karfíkovo vyloučení. Trochu jsme se zatáhli, ale paradoxně nám to pomohlo k brejkovým situacím, z nichž se nám podařilo odskočit na dvougólový náskok. Ten se sice snížil po domácím gólu z penalty, opět se nám však brzy povedlo náskok navýšit a i přes 2-3 závary před naší brankou bezpečně dovést do vítězného konce.
Důležité body by bylo nyní dobré potvrdit v domácím derby-utkání se Sokolem Jeneč.