Sokol Měchenice - Sokol Dobrovíz 3:3 (0:1)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J. (59. Prokosch), Krása, Krupička J., Hlůže Z. - Vaňha (68. Šíma), Vosáhlo M., Karfík, Knotek - Racocha, Hlůže J. (86. Veselý)

Góly: Racocha, Vosáhlo M., Krupička J.

Rozhodčí: Toužimský

Žluté karty: Hlůže J, Vosáhlo M., Hlůže Z., Krása, Knotek

Červená karta: Racocha

I v oslabené sestavě jsme byli lepším mužstvem, na víc než na bod jsme nedosáhli.Začátek zápasu byl vydařený. Již první střelou na bránu jsme se dostali po chybě domácího gólmana do vedení. Stále jsme měli územní převahu, chyběla však přesnější střelba. Některé kombinace byly pohledné, ale chyběla lepší finální přihrávka nebo lepší řešení. Někdy jsme vystřelili z nepřipravené pozice, jindy zase nahrávali, když jsme měli vystřelit. Domácí hrozili jen ze standardních situací a 2x domácí šanci překazil brankář Kalivoda včasným vyběhnutím.
Bohužel hned ze začátku 2.poločasu jsme nezachytili rychlý protiútok domácích, který i přes útočný faul skončil uznaným gólem. Další rána přišla o chvilku později, kdy po strkanici 4 hráčů byl vyloučen pouze T. Racocha, z domácích hráčů nikdo. I v 10 hráčích jsme byli lepší, bohužel naše vedení dokázali domácí 2x srovnat, na 3:3 vyrovnali v 87. minutě z penalty. 
Celý zápas se nesl ve znamení hádek a nadávek mezi domácími hráči a našimi diváky. Domácí hráči nám vyčítali podzimní kontumaci za to, že za ně nastoupil hráč "načerno". Rozhodčí tomu jen přihlížel a nikoho nenapomínal ani netrestal. Dále rozhodčímu vyčítáme, že vyloučil jen našeho hráče po vzájemné strkanici a nepotrestání úmyslného šlápnutí na ležícího hráče. Je to škoda, ani jednomu týmu už skoro o nic nejde. Místo pohodového fotbalu odcházeli všichni ze zápasu se smíšenými pocity.