FK Rudná - Sokol Dobrovíz 1:0 (1:0)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krupička J., Krása, Hlůže Z. (46. Soukup) - Vaňha (46. Šíma), Karfík, Vosáhlo M., Knotek - Votava (65. Kincl), Racocha

Rozhodčí: Koubek

Žluté karty: Knotek, Votava, Karfík

Diváků: 50

Utkání se hrálo na pěkně připraveném hřišti za horkého počasí. Ze začátku to byla taková oťukávaná, hrálo se především uprostřed hřiště a bylo to hlavně o osobních soubojích. Každé mužstvo si vytvořilo jen 2 šance, ale zatímco my úspěšní nebyli, domácí jednu svoji pološanci dokázali protlačit do naší sítě. První poločas byl herně vyrovnaný, bohužel pro nás na světelné tabuli svítil stav 1:0.
Do druhého poločasu nastoupilo naše mužstvo s touhou stav vyrovnat. Domácí hráče jsme zatlačili na jejich vlastní polovinu, ale kombinace se nám dařila jen k pokutovému území domácích. V koncovce nám chyběl krok, lepší řešení, vyhovění si. Škoda, šance na vyrovnání byly. V závěru jsme otevřeli obranu a měli jsme štěstí, že 2 ojedinělé brejky domácích neskončily gólem, ale jen orazítkováním brankové konstrukce. Na naše trápení v koncovce se již nemohl dívat ani rozhodčí, a tak zápas ukončil o pár minut dřív. Gól bychom asi stejně nedali.