Sokol Dobrovíz - Sokol Jinočany 1:1 (1:0)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása, Soukup, Kincl - Knotek (73. Vaňha), Urban (46. Vosáhlo M.), Karfík, Šíma (75. Hlůže Z.) - Bouška, Votava (87. Ogurčák)

Gól: Bouška z penalty

Rozhodčí: Šturc - Kárník, Hrouda

Žluté karty: Karfík, Bouška, Soukup

Červená karta: Bouška

Diváků: 95

S nováčkem soutěže, týmem Sokola Jinočany, jsme v úvodním kole remizovali a bereme bod za remízu. Ta je asi spravedlivá, i když mrzí vyrovnání v nastaveném čase.
Hosté se představili ve velmi dobrém světle a měli častěji míč na kopačkách. Problém nám dělalo rychlé napadání našich obránců při rozehrávce. Ti pod tlakem museli volit dlouhé nákopy nebo v tísni přihrávali nepřesně. V prvním poločase nás 2x podržel gólman, naše 2-3 šance skončily nepřesností. Až ve 40.minutě byl po pěkné kombinaci faulován Bouška vybíhajícím gólmanem hostí a nařízenou penaltu bezpečně proměnil. 
Druhý poločas se nesl ve znamení postupné kombinace hostů a brejků našeho týmu. Více šancí bylo na naší straně, koncovka nás však tentokrát zradila. Tlak hostujících hráčů narůstal, naše obrana však spolehlivě ataky odrážela. Bohužel v nastaveném čase jsme nechali odkrytou pravou část obranné řady a hosté toho využili k vyrovnání.