Sokol Dobrovíz - Sokol Dobřichovice 0:1 (0:0)

Sestava: Kalivoda - Kolský, Soukup R., Krása, Kincl - Vosáhlo J., Soukup T. (77. Krupička M.), Vosáhlo M., Šíma - Knotek, Hlůže J.

Rozhodčí: Nezhyba - Ďačenko, Voříšek

Žlutá karta: Kincl

Diváků: 85

Bohužel naše mužstvo postihla velká hráčská kalamita, kdy do zápasu nemohlo nastoupit hned 7 hráčů základní sestavy ani další hráči. Trenér dokonce uvažoval o tom, k zápasu vůbec nenastoupit, neboť se obával dvouciferné prohry. Naštěstí se nám v týdnu podařilo včas uhradit členství FAČR za 2 bývalé hráče a nastoupit v plném počtu.
Od začátku jsme se soustředili na pozornou obranu a chtěli jsme vyrážet do rychlých brejků. Obrana se nám dařila dobře, neboť jsme hosty nepustili do žádné šance, měli jen 2 střely z větší vzdálenosti. Ani nám se však nepodařilo příliš zaměstnat hostujícího gólmana. Poločasový výsledek 0:0 odpovídal průběhu hry.
I ve druhém poločase byl k vidění podobný fotbal. Hosté s územní převahou, naše obrana pozorná, centry sbíral gólman. Přežili jsme velkou šanci hostí, ale vzápětí nepřesnou rozehrávkou jsme soupeři umožnili skórovat. Škoda, do konce zápasu zbývalo  13 minut. V závěru jsme se pokoušeli o nějaký tlak, ale ten vedl jen ke 2 málo nebezpečným hlavičkám.
Prohráli jsme, přesto hráčům patří dík za bojovný a obětavý výkon.