FK Štěchovice B - Sokol Dobrovíz 2:3 (1:1)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása, Karfík, Hlůže Z. - Knotek, Urban, Vosáhlo M., Šíma (77. Hlůže J.) - Bouška, Votava (46. Valko)

Góly: Knotek, Urban, Hlůže J.

Rozhodčí: Koubek

Žlutá karta: Vosáhlo M.

Diváků: 57

Důležitý zápas, který nás mohl přikovat na poslední místo v tabulce, jsme nakonec výsledkově zvládli. Ale žádná hitparáda to nebyla. Domácí byli důraznější, každá standardní situace zaváněla gólem v naší síti. Prvních 20 minut nebylo z naší strany vůbec dobrých, diváci trnuli při každé rozehrávce nakrátko nebo při malých domů. Přežili jsme jen s 1 inkasovaným gólem. A naopak jsme dokázali pěknou hlavičkou po rohu vyrovnat. S poločasovou remízou jsme byli spokojeni.
Hned v úvodu 2. poločasu jsme se dostali do vedení a najednou to bylo naše mužstvo, které mělo častěji míč na svých kopačkách a kombinacemi si vytvářelo tlak na soupeřovu svatyni. Málo jsme se však na kluzkém terénu pokoušeli o střelbu, nebo míč nám v rozhodující chvíli odskakoval. Domácím se podařilo parádní střelou vyrovnat. Když už vše směřovalo k remíze, našel si střídající J. Hlůže 2 minuty před koncem odražený míč a uklidil ho za tyč domácí branky.