SK Olympie Dolní Břežany - Sokol Dobrovíz 3:3 (1:1)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása, Karfík, Kincl - Knotek, Urban (84. Hlůže Z.), Vosáhlo M., Votava - Bouška, Valko (75. Šíma)

Góly: Bouška, Karfík, Kincl

Rozhodčí: Polák - Cichra, Hlavnička

Žlutá karta: Kalivoda, Votava, Knotek

Diváků: 70

V úvodních minutách si naše mužstvo zvykalo na umělé osvětlení a velmi kluzký terén. Byli jsme často na zemi, nebo naše prudší přihrávky spoluhráči nedostihli na hrací ploše. Výsledkem toho byl vedoucí gól domácích, když jsme špatně přebrali soupeřovy hráče a neobsazený útočník šikovně skóroval. Museli jsme si zvykat i na přísnější metr hlavního rozhodčího, jehož verdikty vyvolávaly smích i u domácích a svazových diváků. Přesto jsme se postupně dostávali do hry a vyrovnali povedenou Bouškovou střelou po zemi k tyči. Pohledný fotbal pokračoval až do konce poločasu, šance měla obě mužstva, už ale bez gólového vyjádření. 
Při odchodu do kabin odpověděl rozhodčí na dotaz našeho kapitána, proč rozhoduje jednostranně ve prospěch domácích: "Ve druhém poločase teprve uvidíte, co s vámi provedu."
Hráči proto byli nabádáni nekomentovat žádné rozhodnutí a vyhýbat se co nejvíc osobním soubojům v blízkosti naší branky. I ve druhém poločase se hrál pohledný fotbal. Akce byly na rychlém a velmi pěkném povrchu hřiště ke koukání z obou stran. Ujali jsme se vedení tvrdou a umístěnou Karfíkovou střelou, aby vzápětí jsme si nechali dát lacinou branku po nedorozumění v obraně. Naše reakce na vyrovnání byla rychlá a Kinclova hlavička nechytatelná. Do konce zápasu však zbývalo ještě dost času. Rozhodčí posuzoval všechny souboje v náš neprospěch, domácí rozehrávka však byla dost nepřesná. Škoda že jsme v této době nezvýšili náš náskok, šance z brejků byly. V posledních minutách se domácí dostali jedinkrát do našeho pokutového území, čehož rozhodčí ihned využil k odpískání penalty. Zákrok si na videozáznamu prohlíželo mnoho lidí, faul neviděl kromě rozhodčího nikdo. Údajně mělo jít o šlapák, ale to by musel být spáchán zády z metrové vzdálenosti mezi hráči. Z penalty domácí vyrovnali a byl konec.
Hráčům patří dík za bojovný výkon i za to, že udrželi nervy na uzdě a vyhnuli se případným disciplinárním trestům. Rozhodčí Polák řekl našim hráčům po skončení zápasu, ať se nezlobí, že příště bude pískat v náš prospěch. Jen doufáme, že žádné "příště" už nebude.