Všenorský SK - Sokol Dobrovíz 2:3 (2:1)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása, Karfík, Kincl - Knotek, Vosáhlo M., Urban, Votava (89. Hlůže J.) - Valko (70. Hlůže Z.), Bouška

Góly: Knotek, Urban, Kincl

Rozhodčí: Nezhyba - Rothbauer, Šturc

Diváků: 41

Domácí hráči získali zatím jen 4 body a z tohoto pohledu jsme byli v utkání favority. Naši hráči se snažili  kombinovat, ale ve zhuštěném středu hřiště na to nebylo moc času a sebemenší nepřesnost znamenala další souboj nebo ztrátu míče. Soupeři jsme chybou umožnili brejk, který skončil gólem v naší síti. Dál jsme pokračovali v naší hře a územní převaha byla korunována vyrovnávajícím gólem. Přesto jsme po zbytečné chybě umožnili domácím získat vedení zpět. Ze 3 střel na naši branku jsme dostali 2 góly, naopak domácí gólman předvedl několik výborných zákroků a další šance jsme sami nedokázali dotáhnout do gólového konce. Prohráli jsme první poločas 2:1, i když herně jsme byli lepší. 
Na začátku druhého poločasu jsme přečkali 2 pěkné a nebezpečné střely, abychom pak od 60.minuty zcela převzali otěže hry do svých rukou. Domácí odpadli fyzicky, ani střídání se jim moc nevyvedla, a tak jsme si vytvářeli jednu šanci za druhou. Naštěstí alespoň 2 se nám podařilo proměnit a získat důležité 3 body. 
Jsou před námi poslední 2 podzimní kola a zisk alespoň 3 bodů by nám měl zabezpečit klidné přezimování.