Sokol Hostivice - Sokol Dobrovíz 1:0 (0:0)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása, Karfík, Kincl (46. Hlůže Z.) - Knotek (89. Šíma), Urban, Vosáhlo M., Votava (70. Hlůže J.) - Valko (46. Soukup), Bouška

Rozhodčí: Šturc - Kubíček, Sliacký

Žluté karty: Soukup, Bouška, Karfík, Krása, Kincl

Diváků: 50

Utkání se hrálo na těžkém terénu, který neumožňoval moc kombinace. Byl to boj plný osobních soubojů. V prvním poločase jsme vytvořili několik příležitostí, byl to především náš tým, který se snažil tvořit a tlačit. Bohužel šance se nám nepodařilo proměnit. Naopak domácí hrozili z rychlých brejků, které naši obránci hasili na poslední chvíli riskantními skluzy nebo fauly. Jednu chvíli jsme se zlobili na hlavního rozhodčího, který posoudil jako faul čistý souboj v blízkosti naší branky, aby vzápětí toto kompenzoval, když faul v pokutovém území vytáhl až za vápno.
Ve druhém poločase trenéři oživili hru příchodem čerstvých hráčů, ale kromě jedné velké, další šance jako v 1.poločase jsme si již nevypracovali. Naopak nedorozumění v naší obraně potrestali domácí hráči vítězným gólem. V závěru měli domácí další šance, když jsme obranu ve snaze vyrovnat hodně otevřeli.