Sokol Jinočany - Sokol Dobrovíz 0:0

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J. (62. Hlůže J.), Kincl, Karfík, Hlůže Z. - Knotek, Racocha, Vosáhlo M., Šíma - Valko, Bouška

Rozhodčí: Hrdlička - De Carvalho (73. Průša), Ďačenko

Těžký soupeř nás čekal v prvním jarním kole, navíc jsme ani nevěděli, co čekat sami od sebe po nepříliš povedené zimní přípravě, kdy jsme odehráli jen 2 zápasy a ani jeden v optimálním složení. 
Po úvodním oťukávání jsme získali mírnou územní převahu, i když to bylo spíše o síle v osobních soubojích. Na nic nebyl čas, míč musel jít rychle od nohy. Příkladnou bojovností se nám dařilo dostat do několika nadějných situací a kopali jsme i dost rohů, ale vynikající domácí gólman nic nepropustil za svá záda. Nic dlužni nechtěli zůstat ani domácí hráči, hrál se moc pěkný fotbal, rychlý, kombinační s tvrdými osobními souboji.
Do druhého poločasu jsme nastoupili trochu ustrašeně. Zdálo se, že nám docházejí fyzické síly, domácí prostřídali sestavu a byli lepší. Naši hráči nestíhali doplňovat jednotlivé řady a vznikaly díry. Spolehlivě však pracovala naše obrana i gólman a domácí žádnou vyloženou šanci neměli. Od 70. minuty jsme se zase dostali do hry a vypracovali si 2 velké šance, překonat gólmana jsme však nedokázali.
S bodem byly spokojeny oba týmy, určitě je od čeho se odrazit.