Sokol Zlatníky - Sokol Dobrovíz 0:2 (0:1)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J. (46. Kincl), Karfík, Krása, Hlůže Z. - Knotek (83. Veselý), Racocha, Soukup, Šíma - Bouška, Valko (46. Votava)

Gól: Bouška 2

Rozhodčí: Hrdlička

Žluté karty: Bouška, Knotek

Diváků: 55

Po sérii neúspěchů jsme potřebovali bodovat. Začátek zápasu byl z obou stran bojovný, avšak dost nepřesný. Postupem času jsme získali mírnou převahu. Vysunutou domácí obranu jsme chtěli překonat kolmicemi na nabíhající útočníky. Dost akcí však zhatila ofsajdová past nebo gólman domácích, který pomáhal obraně dost vysunutý z brány. Právě jeho postavení využil P.Bouška k přehození z velké dálky a obstaral tak náš vedoucí gól. S dalšími šancemi jsme naložili nepřesně. I domácí atakovali několikrát naši branku, ale brankář Kalivoda, chytající v nových rukavicích, byl vždy připraven a včasnými výběhy nedovolil výlov z naší sítě.

Stejný průběh nabídl i druhý poločas. Spálili jsme mnoho brejkových šancí, v rozhodující chvíli naši hráči špatně zpracovali míč, nebo je vychytal domácí gólman. Naštěstí se nám podařilo vstřelit druhý uklidňující gól a dovést utkání do vítězného konce.