Sokol Tuchoměřice - Sokol Dobrovíz 1:3 (1:2)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J. (46. Čáp), Krása, Karfík, Hlůže Z. - Knotek, Votava (81. Hlůže J.), Vosáhlo M. (46. Valko), Šíma (59. Veselý) - Racocha, Soukup

Góly: Racocha 2, Vosáhlo M.

Rozhodčí: Cichra

Žluté karty: Votava, Racocha, Knotek

Diváků: 80

Derby utkání se hrálo za pěkného počasí na velmi dobře upraveném trávníku. Zároveň se jednalo o důležité body ve vyrovnaném středu tabulky. Začali jsme lépe, vycházela nám kombinace, někdy i oku lahodící na jeden dotek. Výsledkem naší územní převahy byly i 2 góly v síti domácího gólmana. Soupeř se na dostřel naší branky moc nedostával, předpoločasové snížení jim nabídli špatně komunikující stoper s gólmanem.
Na začátku druhého poločasu nesklapla včas domácí ofsajdová past a Racocha toho využil ke svému druhému gólu v zápase. Domácí se poté nadechovali k nějakému náporu, ale bylo to jen po naše vápno. A centry sbíral spolehlivě gólman Kalivoda. Otevřenější obrana domácích nám nabízela možnosti k brejkům, ale další gól se nám již vsítit nepodařilo.
Velmi pěkné utkání se muselo divákům líbit. Do konce sezóny zbývají ještě 3 zápasy a budeme našim borcům držet palce, aby co nejvíc bodovali a podařilo se jim třeba obhájit loňské 4.místo. S tím by panovala spokojenost.