Sokol Dobrovíz - TJ Krňany 2:1 (1:1)

Sestava: Kubeš - Vosáhlo J., Racocha, Čáp, Johanovský - Knotek, Vosáhlo M., Urban, Šíma - Bouška, Hlůže J. (46. Hlůže Z.)

Góly: Bouška, Vosáhlo M.

Rozhodčí: Novotný L. - Kubíček, Šop

Žluté karty: Vosáhlo J., Johanovský, Urban, Hlůže Z.

Diváků: 60

Náš soupeř TJ Krňany vlétl do okresního přeboru jako uragán. Jen během 1.minuty museli naši obránci zblokovat 4 nebezpečné střely uvnitř vápna. A tlak soupeře pokračoval dál. Rychlonozí útočníci hostí činili naší obraně velké problémy. S koncovkou si však moc nepotykali a zahazovali jednu šanci za druhou. Jako prozíravý se ukázal tah trenérů nasadit do zápasu až naši brankářskou trojku, Romana Kubeše. Ten měl za sebou podařenou letní přípravu a v tomto zápase přiváděl soupeřovy útočníky svými zákroky k zoufalství. Z naší první akce před brankou soupeře se nám podařilo skórovat Bouškovým tečovaným trestným kopem. Bohužel hosté vzápětí srovnali a dál byli lepším týmem. Naše mužstvo předvedlo 3-4 pěkné kombinace, ale bez zakončení. S poločasovým stavem 1:1 jsme byli moc spokojeni.
Druhý poločas nabídl jiný obrázek. Hra se vyrovnala, naši obránci již nenechávali soupeřovým útočníkům tolik prostoru a naopak jsme častěji hrozili my. Bouškův trestňák skončil na tyči, Šímův gól neplatil pro ofsajd, Z.Hlůžeho stáhli obránci na zem při samostatném postupu na branku. Jinak se spíš hrálo uprostřed hřiště. V 77.minutě po sérii rohů vsítil náš vedoucí gól M.Vosáhlo skákavou střelou k tyči. Poté se hosté nadechovali k závěrečnému náporu, naši hráči však zkušeně drželi míč daleko od naší branky a nedopustili její ohrožení.
Všechny body tak zůstaly doma. Do kabin se odcházelo za skandování skalních fanoušků: "Kubeš na Hrad".