Sokol Zlatníky - Sokol Dobrovíz 1:0 (0:0)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Karfík, Racocha, Johanovský - Šíma, Urban, Vosáhlo M., Knotek - Gvušč (46. Hlůže J.), Bouška

Rozhodčí: Zubková

Žluté karty: Johanovský, Urban

Diváků: 50

Vyrovnaná první půle mnoho šancí nenabídla. Domácí se nesnažili moc kombinovat, dlouhými nákopy hledali svého nebezpečného útočníka, ale buď nepřesně nebo byl pokrytý našimi obránci. Jednu šanci výborně vychytal gólman Kalivoda. Naše útoky zastavoval buď ofsajd, špatné zpracování míče nebo nepřesnosti v rozehrávce.
Prvních 20 minut druhého poločasu bylo jasně v režii našeho mužstva. Domácí jakoby odpadli fyzicky. Mysleli jsme si, že je otázkou času, kdy nám tam něco padne. Jako blesk z čistého nebe přišla naše špatná rozehrávka a vedení domácích. Dál jsme bušili do domácí obrany, zkušení hráči však dobře zahustili prostor a hru zdržovali. V 88.minutě nám rozhodčí upřela jasný pokutový kop za sražení Racochy domácím gólmanem. O penaltě nepochybovali ani domácí hráči a diváci. To byla velká kaňka na jejím jinak docela dobrém výkonu. Šanci vyrovnat jsme tedy nedostali a odjížděli domů zklamáni s prázdnou.