Sokol Dobrovíz - Sokol Dobřichovice 3:0 (1:0)

Sestava: Kalivoda - Ryneš, Krása, Hlůže Z., Prokosch (84. Čáp) - Šíma (70. Valko), Knotek, Urban, Mikeš (46. Hlůže J.) - Votava, Racocha

Góly: Racocha, Šíma, Hlůže J.

Rozhodčí: Šturc

Žluté karty: Mikeš, Knotek, Urban, Krása

Diváků: 45

Zápas byl zpočátku vyrovnaný a neurovnaný. Na obou stranách bylo k vidění až příliš mnoho nepřesností a minimum šancí. Když hosté nechali dost času Racochovi na střelu, ten ji umístil přesně k tyči a ujali jsme se vedení. I nadále jsme byli svědky stejného průběhu. Hosté byli v poli vyrovnaní, ale měli hodně nepřesnou koncovku. Naši hráči nevyužili 2 nadějné standardní situace. Před poločasovou přestávkou byl hostům vyloučen 1 hráč.
Možná podcenění, že hrajeme proti deseti, vedlo k tomu, že hosté úvodní čtvrthodinku naše mužstvo zatlačili a naše obrana hasila nebezpečí často až na poslední chvíli. Nedařilo se nám, zpracování míče, první dotyk, odkop na větší vzdálenost, nic nevycházelo. Obrat nastal, když Šíma uklidil přetažený centr pěkně k protilehlé tyči. Od tohoto okamžiku aktivita hostů poklesla, spoléhali jen na občasné brejky. Jen v malém počtu a naši obránci si s nimi poradili. Když J. Hlůže potvrdil další gólem svou momentální formu, bylo definitivně rozhodnuto a zápas se jen dohrával. 
Snad výhra vylepší hráčům náladu a usilovnou tréninkovou pílí budou přinášet radost sobě, trenérům a divákům i v dalších zápasech.