Zápas s Holubicemi byl posledním zápasem, kdy naše mužstvo nastoupilo na domácí půdě pod vedením trenéra Josefa Vacovského. Pepa Vacovský, který trénoval a vedl mužstvo v uplynulých 3 letech, po skončení jarní sezóny letošního fotbalového ročníku v této pozici končí.Na začátku jeho působení v našem oddílu jsme se dohodli, že jeho fotbalová mise u nás bude trvat 3 roky. A tři roky utekly jako voda. Nepodařilo se sice naplnit postupové ambice, s kterými Josef Vacovský do trenérské role nastupoval, ale v žádném případě to nebyly špatné a promarněné roky. Po celou dobu působení trenéra Vacovského u týmu jsme patřili k týmům, které bojovaly o špičku tabulky a k postupu do okresního přeboru nám několikrát chyběl jenom krůček a někdy i tolik potřebné sportovní štěstí, které se však v uplynulých třech letech toulalo po jiných fotbalových trávnících.

Mužstvo pod vedením trenéra Vacovského bylo dobrou partou, podávalo kvalitní výkon a jeho hra a nasazení mnohokrát potěšily srdce fotbalových fanoušků našeho oddílu. Nemalou zásluhu na tom měl právě trenér Vacovský. Jeho zapálení pro fotbal a nasazení, s kterým vedl hráče v tréninku i při zápasech byly příkladné a nedaly se přehlédnout. Stejně jako se nedalo „neslyšet“ Pepův sytý hlas, kterým vytrvale burcoval a mobilizoval hráče k lepšímu výkonu. To vše nám bude chybět a za to vše, co pro dobrovízský fotbal Josef Vacovský udělal, mu patří naše poděkování.

Pepo děkujeme, přejeme Ti pevné zdraví, spokojenost v osobním životě a ještě hodně dalších sportovních úspěchů.

Za hráče, výbor a fotbalové fanoušky TJ Sokola Dobrovíz 

Ladislav Krása.

Od 1.7.2010 nastupuje na pozici trenéra A mužstva pan Václav Hladík. Přejeme mu hodně sportovních úspěchů v našem oddílu.

Václav Hladík (*1949)

Hráčská kariéra:

Sparta Krč, Uhelné Sklady, Meteor Praha, Uhříněves, Kralupy nad Vltavou, AC Sparta Praha

Trenérská kariéra:

Uhříněves, Kralovice, Hořín, AC Sparta Praha B

Funkcionář: AC Sparta Praha – vedoucí A mužstva

 - sekretář

Fotbalové motto:

Nikdy není nic ztraceno

Trenérský cíl v Dobrovízi:

postup