Sokol Dobrovíz - TJ Krňany 3:2 (1:2)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Hanuščík, Soukup, Votava - Vosáhlo M., Knotek (60. Eliáš), Krupička, Dolejš, Novák (85. Urban) - Bouška

Góly: Hanuščík 2, Bouška

Rozhodčí: Chaloupka - Průša, Ženatý

Žluté karty: Dolejš, Novák

Diváků: 35

Dlouho očekávaný úvodní mistrovský zápas jsme zahájili mírnou převahou, ale kombinovali jsme až moc a málo stříleli. Když už jsme vystřelili, tak jen slabě a doprostřed branky. To hosté kontrovali rychlými a nebezpečnými brejky, kterými hledali mezírky v naší obraně. První varování ještě vychytal M.Kalivoda, pak jsme však 2x inkasovali po individuální chybě i špatném přebrání soupeřových útočníků. Naštěstí se nám podařilo brzy snížit z pokutového kopu.
Druhý poločas byl plně v naší režii. Na soupeřovu branku se valil jeden útok za druhým, brzdily nás však drobné nepřesnosti, pár centrů skončilo na hlavě hned prvního obránce a střely mohly být více umístěné. Zásadním zlomem se ukázalo vysunutí stopera J.Hanuščíka na hrot. Dvě přesné přihrávky za obranu dokázal přetavit v góly a strhnout vedení na naši stranu. Závěrečný pokus hostů o nějaký tlak na naši branku byl bezzubý.
Tři body jsme získali díky nezměrné bojovnosti a také díky tomu, že jsme i při nepříznivém vývoji pořád věřili v úspěch a šli za ním. Radost byla o to větší.