1) Jak se vyrovnáváš se situací okolo nouzového stavu a přerušením všech fotbalových soutěží?

Momentální situace je smutná a složitá, ale zdraví je na prvním místě. Mrzí mě, že soutěž po tak vydařené přípravě nezačala. Doufám, že se vše dá co nejdřív do normálu a budeme se všichni zase věnovat tomu, co nás baví.


2) Jak hodnotíš první půlrok po Tvém návratu do dresu Sokola Dobrovíz?

Hodnotím kladně. Sešli jsme se tu dobrá parta … rozumíme si jak na hřišti, tak i mimo něj. Ze začátku byly naše výkony nevyrovnané, ale každým zápasem se hra týmu lepšila. Odehráli jsme dobré i horší zápasy, ale rozhodně je na čem stavět. Co se týče mě, tak jsem se svou půl sezónou spokojený a jsem rád za důvěru, kterou v zápasech dostávám.

3) V rámci stmelování kolektivu jste absolvovali soustředění. Jak ho hodnotíš?

Jako již tradičně se soustředění konalo ve Žluticích. Toto soustředění jsem absolvoval s Dobrovízí poprvé a splnilo to veškeré moje očekávání.  Jsem rád, že jsme se tam až na pár výjimek sešli všichni. Trénovalo se 2 krát – 3 krát denně a mělo to úroveň. O legendárních večírcích na pětce jsem slyšel a teď jsem to i zažil. HOVADA!!!   

4) Jak teď trávíš svůj volný čas?

Jako jeden z mála chodím normálně do práce. Po práci, abych se udržel v kondici, často trénuji na PS4 hraním FIFY, NHL a GTA. Také zajdu ven se psem.

5) V zimní přestávce utrpěl zranění Tvůj spoluhráč a kamarád Kuba Hanuščík. Máš nějaké informace, jak to s Hanym vypadá?

Informace o Hanym mám takové, že začal chodit na rehabilitace a snaží se už pomalu zatěžovat nohu i bez ortézy. Je to určitě běh na dlouhou trať. Doufám, že se dá co nejdříve dohromady, protože je to citelné oslabení jak na hřišti, tak i v kabině.