1) Do Dobrovíze jsi přišel s dlouholetým kamarádem Tomášem Racochou. Byl to právě on, kdo Tě přivedl na myšlenku přestoupit k nám ?

​S Tomášem se znám už od přípravky, ale naše cesty se rozdělily, když Tomáš přestoupil na Kladno a já zůstal hrát ve Středoklukách. Tom mě spíš přivedl na myšlenku, abych za ním přestoupil do Kněževse, kde nás po jedné sezóně oslovila Dobrovíz a my si řekli, že do toho společně půjdem.

2) Už jsi v Dobrovízi zažil pár sezón. V letní přípravě jsme dost posílili tým. Přineslo to podle tebe do hry čerstvý vítr?

​Všichni kluci, co přišli, jsou zkušení hráči, a tudíž bylo posílení znát na každém postu. Ze začátku jsme sice nebyli sehraní a možná kvůli tomu ztratili vedení v některých zápasech, ale teď už jsme si sedli jak na hřišti, tak v kabině. Myslím si, že do hry přinesli určitý řád a směr, jak bychom měli hrát.

3) Jak moc Ti chybí fotbal v době karantény? Udržuješ se nějakým způsobem ve fyzické kondici?

​Fotbal mi chybí. Byl jsem zvyklý chodit 2x týdně trénovat, a tak mít nějaký ten pohyb. Teď bez fotbalu se snažím chodit alespoň běhat, ale to není ono.

4) Cílem týmu bývá buď postup nebo záchrana. Vzhledem ke zkvalitnění kádru je v našem případě postup. Lákalo by Tě zahrát si vyšší soutěž a poznat nová soupeře?

​Určitě bych si chtěl zahrát s Dobrovízí vyšší soutěž. Kdybychom v budoucnu postoupili, tak by bylo třeba tým doplnit ještě o nějaké hráče, jelikož i teď jsme poznali, že při absenci hráčů kvůli zraněním a červeným kartám není sranda dávat mužstvo dohromady.

5) Prozraď naším čtenářům co studuješ, v jaké fázi studia jsi a jak se Tvoje studium promítne do budoucí profese ?

​Posledním semestrem studuji ČVUT - fakultu Strojní. Tento obor je dost univerzální, ale jelikož už se v této době podílím na konstrukčním vývoji určitého výrobku, tak se asi vydám právě směrem konstruování.