1) Popiš nám svou fotbalovou kariéru ...

Začínal jsem na v 5 letech na Velké Dobré, kam mě přivedl táta. Pak si mě vyhlédl trenér z Kablo Kladno a já se přesunul na Kladno. Další tým byla Sparta Kladno, kde mě vedl trenér Martin Čurda. Po pár letech celý tým přestoupil na SK Kladno. Tam jsem prošel mládežnickými týmy až do B týmu dospělého fotbalu, kde jsem hrál 2 roky divizi. Pak jsem přestoupil do Nového Strašecí, tam jsem působil také 2 roky. Následně jsem přestoupil na Velkou Dobrou, odkud jsem si odskočil na rok na Braškov. A pak už jen na Velké Dobré.

2) Zatím jsi našim fanouškům nestihl předvést svoje kvality, kvůli zranění ještě před začátkem sezóny. Jsi už teď připravený pomoct týmu? Bylo Tvoje zranění i důvod toho, že ses nezúčastnil soustředění a potřeboval ses ještě pošetřit ?

Teď už bych měl být v pořádku, soustředění jsem sem nezúčastnil kvůli pracovní vytíženosti

3) Nedávno jste se s rodinou přestěhovali do Dobrovíze. Obléknul jsi červenobílé barvy i kvůli tomu, abys měl fotbal tzv. za barákem a mohl jsi více času věnovat rodině ?

V podstatě jen kvůli tomu, s fotbalem jsem chtěl už skončit, ale nechal jsem se místními přemluvit, abych hrál i zde. A nelituji toho.

4) Tvým velkým fanouškem je táta, který cestuje i na vzdálenější zápasy. Řešíte spolu fotbal? Umí Tě i zkritizovat ?

Je pravda, že táta se mnou jezdí po fotbale celý život. Takže se dá říct, že mým fanouškem je. Ale většinou mě nechválí. Jen kritizuje.

5) Dobrovíz skončila v tabulce na 5. místě se ztrátou 9 bodů na vedoucí Čisovice. Bylo podle Tebe v plánu zaútočit teď na jaře hned na první příčky a postup, nebo přerušení soutěží nebereš nějak tragicky a zkusí se to raději na podzim od znova ?

Myslím si, že tým si pořad sedá. Podzim nebyl optimální, co jsem sledoval, tak to bylo výsledkově jak na houpačce. Zimní příprava byla již podstatně lepší, ale na 1.B třídu to ještě není. Uvidíme, co v nové sezóně.