1) Zatím se jevíš jako takový dobrovízský Jarda Jágr... Taky plánuješ být nesmrtelný jako on a můžeme se těšit, že třeba za 10 let budeš stále oblékat dobrovízský dres, střílet góly a rozdávat fotbalovou radost, pokud Ti to zdraví dovolí?

Tak děkuji za zajímavé přirovnání, ale do let Jardy Jágra mám ještě hodně daleko. Hrát tak dlouho jako on, to přeci normální jedinec nemůže vydržet :)) Navíc on hraje na té nejvyšší úrovni … za to já jen ¨prales¨. Ale máš pravdu, že už nepatřím mezi ty nejmladší, ale sport miluji v jakémkoli podání. Na jaře minulého roku jsem byl na operaci s kolenem a už jsem si hrál s myšlenkou, že pověsím kopačky na hřebík. Pak jsem se dozvěděl, že se vrací zatoulaní holubi Dan Novák a Lukáš Krupička a řekl jsem si, že by ještě mohli něco okoukat od staříka, jak se střílí a připravují góly.

2) Tým na Tebe hodně dá, seš mozkem většiny týmových akcí ... Užíváš si to, nebo bys tuhle roli rád přenechal třeba nově příchozím klukům?

 Tak někdo tu špinavou práci dělat musí J samozřejmě mě to těší a snažím se nezkazit žádnou srandu.  Není nic důležitějšího v těchto soutěžích, než stmelovat partu. V tom si myslím je TJ Sokol Dobrovíz velice zdatný klub. Je pravdou, že bych to rád nechal na někom jiném, ale aby zase z toho nebyl kočkopes. :)) Holt zkušenosti jsou k nezaplacení. :)))

3) Co podle Tebe týmu momentálně chybí?

 Myslím, že na podzim chyběl mužstvu systém hry a pokora. Také se mužstvo dost obměnilo a nějakou dobu trvalo, než to puzzle do sebe zapadlo … ke konci už to byl válec. Určitě mužstvu bude hodně chybět náš univerzál Hany, který utrpěl vážené zraněni. Všichni mu přejeme, aby se brzy dal do pořádku. I proto by chtělo přivést nějakou posilu a zvýšit konkurenci. Hráčů zase tolik není, takže na tom by chtělo trochu zapracovat. Každopádně si myslím, že soupeři mají velké štěstí, že se soutěž přerušila.

4) Jak se udržuješ v kondici během karantény? 

No na začátku to bylo dost složité, když se nic nesmělo. Když se to trochu uvolnilo tak jsem volno vyplňoval hlavně tenisem. Můj hlavní soupeř je Boris Karfík Becker, který je velice zdatným protivníkem. A musím přiznat, že s ním se zapotím více než při fotbale.

5) Plníš fukci pokladníka. Kdo toho do kasy přispívá nejvíc a za co jsou největší pokuty ?

Jojo za to jsem strašně oblíbený v kabině. Největší pokuta je určitě červená karta za nějakou tu pochvalu těch tří hošanů, co se nám snaží zpříjemnit víkend. Někdo platí více, někdo měně. Pokuty, ale nedávám podle sympatií, ale podle platného pokutovníku.  Největší sponzor v této sezoně je malý velký muž z Liverpoolu.