1) V mládežnických soutěžích ses pohyboval spíš před bránou soupeře a teď převážně bráníš naší svatyni. Jsi spokojený s postem, nebo bys měl raději ofenzivnější roli?

Na své pozici jsem spokojený, ofenzivnější roli bych rozhodně nechtěl. Už v mládeži jsem míval problémy před brankou soupeře a vždy zazmatkoval. Při bránění je to spíše o čtení a přizpůsobení se soupeři, to mi vyhovuje více. 

 

2) Za kategorii dospělých jsi hrál jen v Dobrovízi. Nelákalo Tě někdy zkusit angažmá i jinde? Nebo  vždy převládla spokojenost v našem týmu? 

 Je pravda, že po dorostu v Hostouni  jsem dostal šanci hrát za Dobrovíz, za kterou jsem velice vděčný. O jiném angažmá jsem nikdy ani neuvažoval, protože v Dobrovízi je super kolektiv lidí v týmu i mimo něj a doufám, že v jejím dresu odehraju ještě spoustu zápasů. 

 

3) Zažil jsi v Dobrovízi už více trenérů. Na koho vzpomínáš nejraději? 

Nejraději určitě vzpomínám na Jirku Rákose, který i když už není náš oficiální trenér, tak nám i nadále velice pomáhá. 

 

4) Krátký dotazník ohledně kabiny: 

- BRUČOUN- Abych řekl pravdu, tak tady nevím. 

- MOZEK- Dan Novák a Lukáš Krupička … vždy vymyslí, jak zavařit soupeřům. 

- ŠÍLENEC- Míra Kalivoda… už jen proto, že já bych do té brány prostě nevlezl. 

 

5) Jak to vypadá v kabině po vyhraném  a prohraném zápase? Popiš nám to ...                
To je zápas od zápasu různé, spíše jde o to, jestli ze sebe dali všichni to, co bylo v jejich silách. Po prohře se rozebírá příčina prohry a možná zlepšení, zatímco po výhře se z kabiny ozývá vítězný pokřik a debaty o tom, co se v ten daný zápas povedlo.