1) Co Tvoje budoucnost? Chystáš se někam pokračovat, nebo to chceš momentálně s Dobrovízí dotáhnout co nejdál?

Abych byl upřímný, měl jsem v plánu pokračovat dál, ale když jsem se dozvěděl, že dorazí Krupi, Hany, Deny a Ďolda, tak jsem názor změnil. Nabídky od jiných týmů dostávám pořád, ale momentálně jsem spokojený s tím, že jsem v Dobrovízi.

2) Jsi v týmu nejmladší ... dávají Ti to kluci sežrat, nebo se v týmu na tohle nehraje a utahujete si spíš ze spoluhráčů z jiných důvodu?  

Určitě už jsem na tohle téma nějakou narážku slyšel, ale nemyslím si, že je to hlavní důvod si z někoho utahovat. U nás v týmu se najde hodně věcí, které si dáváme sežrat, ale vše je v rámci srandy.

3) Co je podle Tebe potřeba zlepšit? Jaké jsou naše slabiny?

Jak už kluci psali, tým si potřebuje sednout. Jsem v Dobrovízi něco přes tři roky a nikdy tým nebyl silnější, než je teď. Musíme se naučit dotahovat zápasy do poslední minuty, protože jsme ztratili spousty bodů jen tím, že jsme dostali gól v posledních deseti minutách. Pokud nastupujeme v nejlepší sestavě co máme, tak podle mě máme minimum slabin. Já jsem bohužel klukům v sezóně také moc nepomohl, když jsem se nechal zbytečně vykartovat a dostal jsem trest na 8 měsíců.


4) Jak se cítíš v nově poskládaném týmu?

V týmu se cítím skvěle, hlavně co se týče nálady v kabině. Věkový průměr se trochu snížil, což mi jako nejmladšímu vyhovuje. Na hřišti si vše sedá, měli jsme horší i lepší zápasy. Soupeři můžou být rádi, že se teď nemůže hrát, protože po posledním zápase v Tuchoměřicích, kde jsme hráli přesně tak, jak jsme chtěli, by s námi ostatní měli velké problémy. Věřím, že až se zase začne hrát, tak budeme chtít všichni postoupit.


5) Co jsi říkal na letošní soustředění? Nově byly zařazeny do programu např. kruhové tréninky pod taktovkou Ďoldy a Denyho. Bavilo Tě to?

Letošní soustředění bylo moje třetí a zatím nejlepší, na jakém jsem s Dobrovízí byl. Byl jsem překvapený, jak se všem chtělo makat, i když byl předchozí večer třeba náročnější