1) Jako sportovní manažer A mužstva jsi sestavil trenérský a hráčský kádr. Je to již podle Tvých představ, nebo kde vidíš rezervy?

 

Jsem členem výboru a jelikož mám k A mužstvu blízko, tak se v této oblasti snažím pomoct. Z toho důvodu mi označení "sportovní manažer A mužstva" více jak lichotí a děkuji Ti za něj :)

Jsem rád, že se nám daří skládat mozaiku z lidí, kteří mají na Dobrovíz a dobrovízský fotbal vazbu. To je pro mě nejdůležitější. Rezervy má každý kádr.... my máme představu jak bychom chtěli současný mančaft doplnit.

 

Osobně by se mi líbil příchod stopera Kuby Krupičky a hráče, který by nám pomohl s ofenzivou....jméno prozrazovat nebudu.

 

2) Ikdyž už jsi ukončil hráčskou kariéru, na podzim jsi musel několikrát nastoupit. Jaké to je být hráčem na telefonu?¨

 

Já nemám problém nastoupit, když je to potřeba. Ale nechci zabírat místo mladším hráčům. Obzvlášť ne, když k fotbalu přistupují poctivě, včetně účasti na trénincích.

Další věc je můj osobní pocit, kdy sám cítím, že už mi tento vlak ujel a není nic horšího, než jít na hřiště pouze s myšlenkou, abych hlavně klukům nic nepokazil...

 

3) S fotbalovou kariérou jsi začal dost pozdě. Preferoval jsi lední hokej. Myslíš nyní, s odstupem času, že jsi se svým sportovním talentem mohl dosáhnout vyšších met?

 

Tak to si rozhodně nemyslím...Jak by řekl klasik "Jsem dřevák a proto jsem hrál jenom okres"  :-) Já ani nikdy vyšší ambice neměl. V Dobrovízi se kolem fotbalu motali lidé, se kterými mě fotbal bavil a já jsem rád, že jsem mohl a můžu být součástí tohoto klubu.

 

4) Tvým současným koníčkem je podpora sportovní kariéry dětí. Jakému sportu se děti věnují a jaký jsi jako rodič sportovců?

 

Kryštof hraje hokej. Alice dělá atletiku a pole dance (tanec u tyče). Ani u dětí nemám vyšší ambice a myšlenky, že by je sport zabezpečil (u Alice v případě pole dancu v to dokonce doufám!  :-)).

Takže jediným cílem je, aby je to bavilo.....a když už to dělají, tak ať to dělají naplno.

 

5) Jako známý šprýmař jsi dokázal napálit mnoho kamarádů. Stalo se, že někdo napálil Tebe?

 

Samozřejmě, to k tomu patří. Beru to tak, že když si z někoho chceš udělat srandu, tak ji pak musíš přijmout, když je to v opačném gardu. Nemám problém si udělat srandu i sám ze sebe.

 

6) Co bys klukům popřál do dalších let ?

 

Pokud myslíš kluky ze staré gardy, tak těm přeju především zdraví! Je tam pár "kousků" u kterých to myslím zcela upřímně, ale nebudu na Kadlečka a další ukazovat!  :-) Jsem rád, když se nás na starou gardu sejde co nejvíc a mrzí mě některé neúčasti....ať už se schovávají za bolesti kotníku, pracovní vytíženost, pobyt mimo Dobrovíz, či Kladno, manželku nebo přítelkyni Lenku.....

Klukům z A bych přál ať je fotbal baví co nejdéle. Každý ví co mu fotbal bere, ale až poté co z toho vlaku vystoupí, tak si uvědomí, co mu fotbal dává. Když to současný kádr bude bavit, tak přijde i postup do vyšší třídy. Ten bych přál celé Dobrovízi!