SK Roztoky - Sokol Dobrovíz 3:1 (2:1)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Lev, Karfík, Soukup (54. Novák L.) - Knotek, Krupička, Novák D., Dolejš - Bouška (79. Vosáhlo M.), Racocha (81. Hlůže J.)

Gól: Knotek

Rozhodčí: Chaloupka - Novotný, Šop

Žlutá karta: Racocha

Červená karta: Kalivoda

Diváků: 120

Po špatné zkušenosti z pohárového zápasu v Roztokách jsme se chtěli vyvarovat naivních chyb. Ale dlouho nám to nevydrželo a v 11. minutě jsme prohrávali po stejném gólu. Na dlouhý aut jsme nedokázali zareagovat. Vzápětí nám rozhodčí odpustil pokutový kop. Naše akce končily nepřesnostmi způsobenými rychlým napadáním nebo špatným prvním dotykem s míčem. Rozhodčí přidal další chybu, když nevyloučil domácího hráče za naprosto úmyslné podkopnutí, když míč byl 5 metrů daleko. Svá chybná rozhodnutí takto srovnal. Vyrovnali jsme i my skóre, aby ještě těsně před poločasem domácí po sérii našich chyb strhli vedení na svoji stranu.
Druhý zlomový moment bylo vyloučení našeho gólmana po chybném vyběhnutí. Sice jsme si vypracovali nějaké náznaky šancí, ale domácí byli silnější v osobních soubojích a šancí měli víc. Definitivní rozhodnutí přinesla proměněná přísně nařízená penalta.
O nadcházejícím víkendu máme volno, hráči se musí dát zdravotně do kupy a hodně potrénovat.