FK Dobříč - Sokol Dobrovíz 1:2 (0:1)

Sestava: Švéda - Vosáhlo J. (61. Eliáš), Karfík, Krupička J., Lev -  Knotek (24. Soukup), Novák, Hofman (75. Hlůže), Krupička L., Faigl - Racocha

Góly: Faigl, Krupička L.

Rozhodčí: Průša - Hruška, Ženatý

Žlutá karta: Racocha, Novák, Hofman

Diváci: 50

Úvodní jarní zápas se nám moc nepovedl. První dvacetiminutovku jsme prospali, hráli pomalu a nepřesně. Domácí vystavěli obrannou hráz 20 metrů od vlastní branky a my nebyli schopni ji prorazit. Domácí hráli velmi tvrdě, někdy až brutálně. Navíc od začátku zápasu zdržovali hru, polehávali, nechali se několikrát ošetřovat.  Přesto se nám podařilo vstřelit vedoucí gól. Domácí přesto od své hry neupustili a i nadále urputně bránili a spoléhali na ojedinělé brejky. Bohužel se nám nepodařilo naše vedení navýšit.
I ve druhém poločase pokračoval náš tlak, avšak domácí z brejku vyrovnali. Dál jsme se tlačili do zakončení, ale žádnou vyloženou šanci jsme si nevypracovali. Zbytečně jsme chtěli domácí přetlačit středem hřiště a tam jsme naráželi. Málo jsme využívali křídelní prostory. Když už jsme se pomalu připravovali na penaltový rozstřel, přišla jako spása gólová hlavička L. Krupičky, která k radosti hráčů i početných diváků znamenala 3 body do tabulky pro náš tým.