1) Ahoj Jardo, vítám tě u nás v týmu, jak se ti tu zatím líbí ? Máš za sebou s týmem zimní přípravu a první mistrovská utkání. Splňuje to zatím tvoje očekávání, nebo bys na něčem zapracoval ?

Ahoj , děkuji moc za uvítání . V týmu se mi líbí ve všech směrech. Jak v herním stylu, tak v lidském podání. Je tu super tým a super parta . Zimní příprava byla poprvé za X let podle mého gusta. Uvolněná v mírném režimu , pro tuto soutěž si myslím, že akorát. Očekávání to zatím splňuje na 100%, nejvíce mě asi zajímal post trenéra jak se s tím Kuba popasuje a musím říci že jsem překvapený jak je to na super úrovni. Po sezóně bych zapracoval na příchodu dvou tří hráčů, který by tým doplnili , přeci jenom tým moc široký není a zdravá konkurence by tomu určitě prospěla.

2) Po společném angažmá v dresu Hostouně jste se zase potkali v jednom týmu s Lukášem Krupičkou, Danem Novákem a Kubou Hanuščíkem. Byl to jeden z důvodů, proč sis vybral právě Dobrovíz?
Po pravdě téma Dobrovíz už je otevřená pár let , kdy každým rokem jsem to posouval . Po těžkém úrazu, kdy mi soupeř zlomil nohu se ale priority trošku otočili a já věděl, že po sezóně budu ve Slaném končit . Poslední roky jsem si procházel týmy, kde se spíše hrálo o sestup a ambice vysoké nebyly a tím i ta vášeň k fotbalu nebyla taková. Nabídek bylo překvapivě dost i nějaké zahraniční možnosti, ale určitě hlavním bodem, proč jsem zvolil Dobrovíz je parta. Kluky znám už dost dlouho a přesně v dresu Hostouně když se postupovalo byla asi nejlepší sezóna, kterou jsem kdy hrál a myslím si, že letos to zažijeme znova. Tento tým má možnosti úplně jinde a myslím si, že jedním postupem to končit nemusí. Moje představa do pár let hrát s tímto týmem divizi.
3) Co je podle tebe silná stránka týmu a co mu naopak chybí ?
Silných stránek v týmu máme podle mě dost . Každý hráč co nastoupí do zápasu může týmu něco předat . Za mě je hodně nadstandardní střed pole už od stoperů přes střední záložníky až po hrotového útočníka. Po příchodu mě překvapilo jedno jméno a to Faigy, kterého jsem do té doby neznal a líbí se mi jeho styl fotbalu nahoru dolů a myslím si, že by se za takového frajera nestyděli ani ve třetí lize. Výhodou jsou naše rychlé kraje jak od beků až po záložníky. Super benefit je také zahraniční hráč v bráně který odvádí super výkony Naopak nás občas brzdí klid v koncovce a časté zranění.

4) Co používáš za vlasovou kosmetiku ? Tvoji spoluhráči, zejména ti plešatí nechápou, jak ti vydrží stejný účes i po odehraných 90 minutách ?  To je dlouhodobá práce . Mám osobního kadeřníka který se mi stará o vlasy 3x týdně. Jak se říká divoká hříva je chloubou každého lva. Je však potřeba ji čas od času zkrotit a dopřát tu správnou péči. Dobře vybraný šampón a kondicionér za tebe udělá půlku práce. Další úpravu pak obstaráš v široké nabídce gelů , jílů, vosků nebo pomád na vlasy. Pro zajímavost mistry péče o vlasy jsou samozřejmě Britové a Italové ,vyzkoušet můžete například značku Morgan’s nebo Dapper Dan.
5) Máš malého syna Matyáška, věnuje se už nějakému sportu? Povedeš ho k fotbalu, nebo dáte přednost něčemu jinému ?
Ve čtvrtek máme první trénink fotbalu. Matyáš kope do balonu už od doby kdy začal chodit. Samozřejmě ho povedu k tomu, co ho bude bavit nejvíce a bude ho to naplňovat , zatím to vypadá na ten fotbal a samozřejmě z toho mám největší radost. Budu ho podporovat maximálně co to půjde. Co si budeme povídat už se těším za ten klandr na pivo a klobásu až budu jezdit na všechny jeho zápasy. 
6) Jaký je tvůj fotbalový vzor ?

Určitě Lionel Messi , měl jsem to štěstí ho vidět dvakrát na živo a tím se mi splnil sen. Doufám, že se po sezóně vrátí do Barcelony a dokončí tam kariéru.