Již 7. ročník tenisového turnaje se konal o tomto víkendu na tenisových dvorcích Sokola Dobrovíz.
O putovní pohár se utkalo 12 tenistů. Své zastoupení v tomto turnaji měl i náš fotbalový oddíl - černý kůň Luboš Krupička, nevyzpytatelný Jarda Štechmiler, lobující Pepa JOHO Hort a trojnásobný vítěz Pavel Krása.

Byly nalosovány 2 skupiny po šesti hráčích. Z každé skupiny postupovali 4 hráči do "pavouka". Skupinu "A" vyhrál Pavel Krása. Z této těžké skupiny postoupil i Jarda Štechy, který později v semifinále neudržel nervy a po boji podlehl dobře hrajícímu Marku Hoffmannovi. Rozhodující míč celého semifinále muselo rozklíčovat až "jestřábí oko", které rozhodlo ve prospěch Marka. Bohužel ze skupiny se nepodařilo proklouznout do pavouka Lubošovi Krupičkovi. Luboš opravdu bojoval a mnozí jej pasovali do role černého koně. Nicméně rozhodla Lubošova slabá disciplína, když před rozhodujícím zápasem spořádal vepřové koleno, které jej později limitovalo v pohybu.

Ze skupiny "B" proklouzl na poslední chvíli do čtvrtfinále i Pepa Hort. Bohužel letošní ročník Pepu nezastihl v nejlepší formě, kterou měl například před 4 roky, kdy se dostal až do finále celého turnaje...Letos se musel ve čtvrtfinále sklonit před Pavlem Krásou, který mu na cestu nadělil i nelichotivého "kanára".

Ve finále se očekávala urputná bitva o každý fiftýn před vyprodaným hledištěm.... Hlediště opravdu vyprodané bylo, ale samotný zápas zcela opanoval Pavel Krása. Ve finále po bezchybném výkonu nadělil Markovi také kanára a převzal pohár z rukou předsedy Sokola Dobrovíz.

Závěrem bych rád vyzdvihl vysokou kvalitu celého turnaje. Obrovské díky patří všem za jejich výkony a nám nezbývá než se těšit na další ročník tohoto věhlasného turnaje.

Vítěz tenisového turnaje