....a nejen hráči, ale i funkcionáři a fanoušci Sokola Dobrovíz se rádi napili z poháru, který "vyválčili" domácí fotbalisté. Tomuto memoriálu nechybělo nic.....upravené hřiště, "fotbalové" počasí, uzená klobása, vychlazené pivo, skandující diváci, kvalitní soupeři, pohledné zápasy a hlavně vítězná tečka v podání Sokola Dobrovíz.

SOBOTA
Unhošť - Přední Kopanina B 1:2 (0:1)

V sobotu nejdříve nastoupila favorizovaná Kopanina proti Unhošti, která (stejně jako Dobrovíz) letos postoupila do okresního přeboru. Unhošť za celý soutěžní ročník pouze jednou remizovala! Ve vyrovnaném utkání nakonec zvítězila šťastnější Kopanina. O svém vítězství rozhodla až ve 2. minutě nastavení po standardní situaci.

Dobrovíz - Velké Přítočno 5:1 (2:0)

Proti tradičnímu "pohárovému" soupeři se nám dařilo hrát kombinační útočný fotbal. Postupně jsme navyšovali vedení až do stavu 5:0. Zápas měl penaltovou tečku, kterou Přítočno pouze zmírnilo inkasovaný debakl.

Sestava: Kubeš (45.´ ) - Vosáhlo J. (66.´ Krupička L.), Krása, Hlůže Z., Štecmiler - Hlůže J. (46.´ Vosáhlo M.), Frey, Kubín (66.´ Votava), Zbudil - Pichl, Janák

Branky: Janák 2x, Hlůže Z., Vosáhlo M., Pichl

Diváků: 100

Rozhodčí: Hanák - Fára, Krupička Luboš

NEDĚLE
Unhošť - Velké Přítočno 0:4 (0:1)

Unhošť na tomto memoriálu nepotvrdila zvěsti, které se o ní šířily. Ve druhém utkání nestačila na Přítočno, které se snažilo napravit sobotní propadák. To se také Přítočnu povedlo, s přehledem zvítězilo a obsadilo 3. místo. Naopak Unhošť v neděli sehrála horší utkání ve srovnání s tím sobotním a tak nemohla pomýšlet na umístění na stupních vítězů.

Dobrovíz - Přední Kopanina B 0:0 (0:0) pen. 4:3

Finálovému zápasu chyběly pouze góly.... Ač jsme si během utkání vypracovali několik slibných šancí, tak na ukazateli skóre stále svítilo 0:0. Brankáři v tomto utkání zastínili kanonýry obou týmů. Rozhodnout o celkovém vítezi tudíž musel až penaltový rozstřel, ve kterém v šesté sérii rozhodl Lukáš Krupička.

Sestava: Kubeš - Vosáhlo J.(Hlůže J.), Krása, Hlůže Z., Štecmiler (Krupička L.), - Janák, Frey, Kubín (Kubát), Zbudil - Pichl, Kříž (Vosáhlo M.) 

Penalty proměnili: Krupička L 2x, Frey, Hlůže Z.

Diváků: 150

Rozhodčí: Hanák - Fára, Hort

NEJLEPŠÍ HRÁČ TURNAJE : direktoriát memoriálu jednohlasně zvolil brankáře domácích, hrdinu penaltového rozstřelu ROMANA KUBEŠE. Gratulujeme!

Více si o memoriálu můžete přečíst na webu Přední Kopaniny (http://www.fcpk/):

http://www.fcpk.cz/zapas.php?id_zapas=2011000183&event_akce=zapas_detail&id_muzstvo=2008000002

Vítezné mužstvo (14.8.2011)_