Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása, Hlůže Z., Štechmiler - Hlůže J., Frey, Šafr, Kubát (67´Vosáhlo M.) - Pichl, Janák

Branky: 5x Pichl, 1x Šafr

Rozhodčí: Fára

Diváků: 70 

Dobrovíz vstoupila do okresního přeboru domácím zápasem s rivalem z Úhonic. Začátek zápasu zcela opanoval soupeř, když domácí fotbalisty do 25´minuty nepustil na vlastní polovinu. Během katastrofální čtvrtiny zápasu jsme vyfasovali 2 branky. První z hranice ofsajdu a druhou z hranice velkého vápna. Nic nenasvědčovalo tomu, že bychom do půle mohli náskok Úhonic srovnat nebo alespoň snížit. 
Ovšem domácí borci se nepoložili a naopak ukázali vnitřní sílu tohoto mančaftu. K obratu zavelel fantasticky hrající Milan Šafr, který z přímého kopu snížil a započal nevídaný obrat. Ještě do poločasu se 2x trefil kanonýr Franta Pichl a do kabin jsme šli s vedením 3:2.
Druhá půle, kterou provázek vydatný déšť, byla z naší strany povedenější. Úhonice jsme již nepouštěli do výraznějších příležitostí. Naopak svou hrou jsme náskok navyšovali až na konečných 6:2! 3 branky ve druhém poločase přidal Franta Pichl a hned po prvním kole se "opět" vyšvihl do čela tabulky střelců.
Závěrem bych ještě jednou rád vyzdvihl domácí fotbalisty a jejich vůli po vítězství, kterou projevili v tomto zápase. Ač mnoho fanoušků ve 25´minutě ani nedoufalo v remízu, tak domácí fotbalisté tento zápas nezabalili a Úhonicím na cestu domů, v čele s bývalými hráči Dobrovíze Martinem Kadlecem a Petrem Krumholcem, přibalili  půltucet gólů. Přejme si pouze aby tato touha po vítězství vydržela našim hráčům co nejdéle!