Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J. (65´Vosáhlo M.), Krása, Hlůže Z., Štechmiler - Janák, Kubát, Šafr, Hlůže J. - Pichl, Vítek

Branky: 1x Janák

Rozhodčí: Čechmánek

Diváků: 125

Spartak Průhonice se na našem hřišti představil jako zkušený tým, který se v okresním přeboru pohybuje na čele tabulky již několik let. Přijel si na naše hřiště pro jeden bod a tomu podřídili vše. Po úvodním oťukávání přišel pro naše barvy šok v podobě penalty za nešťastně nastřelenou ruku našeho hráče ve vlastním pokutovém území. Hosté penaltu s přehledem proměnili. Poté jsme se snažili prosadit  centrovanými míči za obranu soupeře, ale chyběla tomu přesnost nebo byla hostující obrana dobře zformovaná. Naopak hosté hrozili rychlými protiútoky. Naši největší šanci neproměnil J. Vítek, který šel sám na brankáře, ale vystřelil vedle. Ve 35.minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující hráč a nám se nabízela dlouhá přesilovka. Zbývající čas do poločasové přestávky jsme však promarnili nepřesnostmi.

Ve druhém poločase jsme začali ve stejném stylu. Hosté zdržovali hru,  jak se dalo a naši hráči bušili do soupeřovy obrany, leč dlouho marně.  Při Šafrově trestném kopu rozhodčí přehlédl, že brankář vyrazil míč až za brankovou čarou. Na druhé vyloučení hostujícího hráče v 72.minutě zareagovali naši trenéři vysunutím P.Krásy do útoku a poté jsme si vytvořili alespoň nějaké šance. Vyrovnat se podařilo J.Janákovi, který po závaru prostřelil z 10 metrů hostujícího gólmana. Další šance P.Krásy a J.Janáka vychytal hostující brankář. Naopak my jsme nabídli hostům po fatálních chybách 2 brejky, které naštěstí neskončily gólem v naší síti.

Remíza je nakonec asi spravedlivá. Naše hra byla křečovitá a nepřesná, hráči byli nervózní a kazili i jednoduché zpracování míče nebo krátké přihrávky. Rovněž vypluly na povrch nedostatky našich hráčů ve fyzické kondici, kterou však hráči dohoní jen tím, že budou chodit trénovat.  Věřím, že domácí ztrátu doženeme vítězstvím v dalším zápase v Čísovicích.