Slavia: Kalivoda, Rákos J., Krása, Soukup R., Ogurčák P., Drož, Kubát, Kubín, Vosáhlo M., Krupička Lukáš, Krupička Luboš, Rákos M., Lučan

Sparta: Kubeš, Soukup P., Holoubek, Hlůže J., Krupička M., Hromádka, Hnat, Vosáhlo J., Novák T., Kolařík D., Šafr, Pyszný, Zálužanský

Branky:
5x Luboš Krupička
2x Jindra Hlůže

Rozhodčí: Krupička F.

Diváků: 101

Již tradiční posvícenské derby místních fanoušků Slavie a Sparty dopadlo jako již tradičně vítězstvím fans Slavie.

Začátek zápasu byl opatrný, mužstva evidentně nechtěla inkasovat jako první. V 5.minutě řešil Luboš Krupička přečíslení nepřesnou střelou místo přihrávky lépe postavenému spoluhráči, o chvíli později však již přetavil přihrávku svého syna Lukáše Krupičky ve vedoucí gól. Celý první poločas měla Slavia územní převahu i tutové šance. Zejména Michal Rákos mohl vstřelit minimálně 3 góly, Martin Vosáhlo trefil tyč a Luboš Krupička technickým lobem z 35 metrů o kousek přestřelil branku zkoprnělého gólmana Romana Kubeše. Sparta se prezentovala pouze 1 závarem, patičku Jardy Pyszného však dokázala obrana Slavie zblokovat.

Hned po zahájení 2. poločasu podnikl Luboš Krupička se svým synem rychlou akci zakončenou gólem po střele z 18 metrů. Gól padl 6 vteřin po rozehrání. Hlavní rozhodčí František Krupička gól  však neuznal s nepochopitelným odůvodněním, že brankář ještě nebyl připraven na tak rychlou akci. Ve druhém poločase se hrálo nahoru-dolů a začalo padat i více gólů. Nejprve Luboš Krupička přeloboval vyběhnuvšího gólmana po ideálním centru Tomáše Kubína. Chvíli potom obešel Lukáš Krupička 3 hráče Sparty i gólmana a z úhlu trefil břevno, odražený míč doběhl nejrychleji Luboš Krupička a zvýšil na 3:0. Zahanbit se nechtěli nechat ani hráči Sparty, bývalá hvězda Sokola Hostouň a DFK Slaný Jindřich Hlůže 2 pěknými brankami snížil na 3:2 a hráči Slavie se začali strachovat o výsledek. Do obrany se musel vrátit Pavel Krása, který unaven chtěl zbytek zápasu sledovat již jen z hráčské lavičky. Střelecké štěstí však neopustilo Luboše Krupičku, který si seběhl na kolmici svého synovce Radka Soukupa a chladnokrevně zakončil. V závěru vstřelil i poslední gól zápasu, za přihrávku poděkoval svému synovi.   

Fans Slavie získali od svého soka prémii 100 piv a naopak „rudí“ mají zase další rok na přemýšlení o tom, jak překonat lepší „červenobílé“.