Chtěl bych poděkovat všem, kteří se zúčastnili sobotní posvícenské zábavy nebo pondělní Pěkné hodinky. Bohužel lidem, kterým lze za účast poděkovat není mnoho....což mrzí a také bere chuť do další práce.

Slabá účast na sobotní zábavě i pondělním soudu je realita, kterou ovšem může změnit každý z nás. V Dobrovízi se konají 2 zábavy do roka, což není mnoho. Proto věřím, že přijít v květnu na májovou zábavu a v září na posvícení by neměl být zas takový problém...Tyto akce se v Dobrovízi drží kvůli tradici. Již několik let nejsou ziskové a tak jsme rádi, pokud na "sebe alespoň vydělají". 

Už vůbec nemluvím o úsilí, pracnosti a časové náročnosti, které tyto akce spolknou. Postavit májku, připravit soud to zabere několik hodin příprav! Pokud pak vidíte slabou odezvu za tímto úsilím, tak to automaticky bere vítr z plachet.

Pevně doufám, že opět bude plný sál na posvícenské zábavě a na soud dorazí 100 lidí. Příští rok budeme slavit 70 let Sokola Dobrovíz. Už kvůli tomu věřím, že na pondělním soudu budou opět plné stoly a na zábavě bude potřeba otevřít přísálí.

Pavel Krása