Sestava: Kalivoda - Holoubek, Krása, Kolský, Štechmiler - Kubát (65´Hlůže J.), Frey, Kubín (55´Vosáhlo J.), Vítek - Pichl, Janák

Branky: 2x Janák

Rozhodčí: Hanák

Diváků: 115 

Utkání dvou dosud neporažených mužstev slibovalo hezký zápas. Dobrovíz opět nemohla nastoupit v nejsilnější možné sestavě, na což si už domácí fanoušci museli zvyknout. Tentokrát nám citelně chyběl motor, v podobě Milana Šafra. Dále chyběli Zdeněk Hlůže, Martin Vosáhlo, Roman Zbudil a Milan Kříž. Naopak, pro toto utkání již trenér Hladík mohl počítat do středu zálohy s Pavlem Freyem, který rozhodně svým výkonem nezklamal. I přes velkou absenci hráčů jsme věřili v úspěch.

Hráči Libčic vstoupili do utkání lépe a od začátku utkání dávali najevo, že první příčka jim náleží právem. Přesto jsme hostující hráče do šancí nepouštěli. Dá se říci, že utkání rozhodly 2 chyby, kterými jsme Libčice posadili do sedla, ze kterého již během zápasu nesesedly. První gól jsme si dali sami a na druhý namazali libčickému útočníkovi. To běžela 18´minuta. Za stavu 0:2 hrály Libčice přesně to, co potřebovaly. Ač jsme se snažili skóre do poločasu zkorigovat, tak výsledkem naší snahy bylo pouze nastřelené břevno a několik standardních situací.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem co nejdříve vstřelit kontaktní branku, která by suverénního soupeře znejistěla. Pravý opak se stal pravdou. Již po 4 minutách druhé půle opět slavily vstřelení branky Libčice. Nutno podotnout, i tato branka padla po našem zaváhání. Sice se nám podařilo snížit zásluhou dobře hrajícího Jardy Janáka, ale na obrat jsme neměli. V této fázi utkání jsme se ještě více tlačili do útoku, což byla voda na "mlejn" pro libčické útočné výpady. Po jednom z nich jsme prohrávali již 1:4. Kosmetickou tečku za utkáním udělal opět Jarda Janák, který svou rychlostí platil na soupeřovu obranu.

Věřím, že tuto ztrátu napravíme v Jílovém. Po tomto kole se již bude lámat tabulka na horní a spodní polovinu. Pevně věřím, že se budeme i nadále pohybovat v horní části tabulky.