Sestava: Kalivoda 7 - Vosáhlo J. 7, Krása 7, Kolský 7, Štechmiler 6 - Kubát 5, Kubín 6 (55´Hlůže Z. 5), Frey 8, Hlůže J. 4 - Pichl 4, Vítek 5

Branky: Frey, Vítek

   K utkání se soupeřem hrajícím o dvě třídy výše nás poslaly výtečné výkony z loňské sezóny, kdy jsme ovládli pohár OFS Praha Západ. Úvod zápasu nás evidentně zaskočil a soupeř v první desetiminutovce ovládl hru a jen zvolna nás do ní pouštěl. Po přestálém začátku jsme se však chopili otěží a postupně jsme si vytvářeli tlak a šance. V 11´se ocitl sám před brankářem F. Pichl, ovšem poslal míč těsně nad. V 18´se dostal po výborném individuálním průniku k hranici velkého vápna P. Frey a poslal míč ke vzdálenější tyči, kde byl brankář hostí bez šance   1 – 0 ! O 3 min později přihrál F. Pichl na malé vápno J. Hlůžovi, který ovšem nabídkou pohrdl a zakončil slabě do gólmana. Ve 30´opět uhodilo, když centr P. Freye podběhl hostující obránce a J. Vítek se nemýlil  2 – 0  !!  Do půle jsme pak již jasně dominovali hře a předváděli velmi dobrý výkon, který ještě završil krásnou střelou P. Frey, ovšem těsně mimo.

  
   Do druhé půle jsme vstoupili více než špatně, snad s vědomím, že nám dvougólový náskok nikdo nemůže vzít. Ve 47´zbytečně fauloval J. Hlůže vedle vápna na naší levé straně a soupeř přesnou hlavičkou snížil 2 – 1. Ve 48´ jsme opět hloupě chybovali na půli a přečíslení vyřešil až vrátivší se P. Krása. V 52´nám bylo opět horko po standardce, která byla stejná jako ta ze začátku 2 půle, včetně aktéra. Ač se ji podařilo ubránit, z následujícího rohu padl vyrovnávací gól, který nám vstřelil opět tentýž hráč  2  -  2. V 54´se uvolnil F. Pichl, ale balon nedokázal usměrnit do sítě a tím jen podtrhnul své střelecké a herní trápení z posledních zápasů. V 68´jsme však opět chybovali v rozehrávce a soupeř opět nemilosrdně trestal 2  -  3.  Do závěrečného náporu jsme dali veškeré síly, z čehož jsme vytěžili pouze tyč, kterou nastřelil J. Vítek. Víc nám soupeř nedovolil. Závěrem bych chtěl říct či napsat, že se rozhodně nemáme zač stydět. Hra byla místy na velmi dobré úrovni a ač oslabeni jsme nic nevzdali ani nevypustili. Rezervy jistě jsou, ale tohle utkání splňovalo svým herním projevem parametry dobrého fotbalu a chyby jichž se hráči dopustili vyplývaly spíše ze snahy útočit, což mnohdy působilo bezhlavě, ale i tohle fotbal přináší. Věřme, že se z nich hráči poučí a napříště snad vyvarují.

T. Lučan