Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Kolský, Hlůže Z., Štechmiler - Janák, Frey (79.´ Kubát), Karfík, Kubín (46.´ Hlůže J.) - Pichl, Vítek

Branky: Vítek 2x, Pichl

Rozhodčí: Sliacký - Mach, Zubková (delegát Opatrný)

Diváků: 50

 Utkání s druhým celkem tabulky slibovalo hezký zápas. Soupeř s internacionálem Petrem Gabrielem v sestavě dával od začátku poznat, proč okupuje čelní místa v tabulce a v průběhu zápasu, zejména v jeho druhé půli bylo znát, že je fotbalově na vysoké úrovni. K zápasu jsme nastoupili oslabeni o M. Šafra a P. Krásy, což bylo při jejich zkušenostech znát zejména v době, kdy jsme nebyli schopni podržet míč a v klidu rozehrávat. Naopak nastoupila posila David Karfík, jenž svou ouverturu v Dobrovízském dresu zvládnul velmi dobře a ukázal, že bude vítanou posilou. Tímto mu přeji hodně štěstí v našich barvách.

 Po úvodním oťukávání jsme se zhruba v 11´ujali vedení, kdy balon zatáhl J. Janák a vybídl ke skórování J. Vítka, který prakticky prázdnou svatyni soupeře neminul 1 : 0 ! Poté se hra přelévala od branky k brance a přestože se hrál dobrý fotbal k vyloženým šancím nedocházelo. Obrany hrály spolehlivě a tak nebylo jednoduché se prosadit. Těsně před půlí jsme udeřili podruhé a po krásné individuální akci se prosadil ve 39´přes gólmana opět J. Vítek 2 - 0 !!

 Do druhé půle nastoupili hosté s jasnou taktikou a velmi ofenzivními úkoly. Od začátku lépe kombinovali zvolna se začali prosazovat do našeho vápna létal jeden míč za druhým. Ve vápně ovšem kralovali obránci a když už se zdálo, že neodolají, prosadil se vynikající M. Kalivoda. V 72´ se však soupeř prosadil v situaci, kdy jsme nedokázali odkopnout balon do bezpečí a snížil na 2 – 1. Poté svůj tlak ještě vystupňoval, ovšem v 82´se kopal po ojedinělém protiútoku rohový kop a z něj krásně hlavou vrátil dvougólový náskok F. Pichl 3 - 1 !!!. Soupeř ještě dokázal v 86´snížit, ovšem to bylo vše, co se událo, a přestože rozhodčí nastavil 4 minuty, nic zvláštního se již neodehrálo. 

  Vítězství je výsledkem vůle, bojovnosti a nasazení, které jsme v některých zápasech postrádali. Tentokrát však všichni zúčastnění předvedli v tomto ohledu maximum a dokázali, že se za dres našeho klubu dokáží pořádně porvat a takhle by to mělo být vždy. Zápas měl vysokou kvalitu a úroveň, o což se zasloužily oba celky a myslím, že po takovém mači museli být fanoušci velmi spokojeni. T. Lučan