Sestava: Kalivoda – Vosáhlo J. (46.min. Zbudil), Krása, Kolský, Štechmiler – Janák, Kubín (46.min. Frey), Karfík, Hlůže Z. – Pichl, Vítek

 

Branky: Pichl z penalty (15.min.), Vítek (68.min.), Frey (71.min.)

 

Rozhodčí: Čechmánek – Červeňák, Čermák


   Utkání se hrálo za pěkného počasí, na dobrém trávníku, a tak byli naši fanoušci natěšeni na kvalitní podívanou a hodně gólů. Bohužel již od začátku zápasu přistoupili naši hráči k zápasu laxně, mysleli si snad, že góly a vítězství přijdou samy. Nedokázali jsme si přesně přihrát víckrát za sebou, obránci přicházeli snadno o míče, protože se pouštěli zbytečně do soubojů místo kombinace. Navíc dlouhé nákopy za obranu byly buď nepřesné nebo příliš dlouhé a sbíral je brankář domácích. Naštěstí se domácí dopustili hloupého faulu na J. Štechmilera uvnitř šestnáctky a nařízenou penaltu s přehledem proměnil F. Pichl. My jsme si již do konce 1. poločasu nic dalšího nevytvořili, naopak náš brankář M. Kalivoda musel řešit několik závarů před naší brankou.

   Hned na začátku 2. poločasu domácí vyrovnali, když míč po trestném kopu propadl naší obranou až k úplně volnému domácímu hráči a ten z malého vápna nezaváhal. Vyrovnávací gól nás trochu probudil z letargie a začali jsme i díky příchodu P. Freye lépe kombinovat. Ovšem i domácí hrozili zejména po rohových kopech, kdy dobře hlavičkujícího domácího hráče č. 4 vychytal M. Kalivoda. V 68. minutě výtečně zakombinovali F. Pichl s J. Vítkem a druhý jmenovaný prostřelil gólmana domácích. Chvíli poté zahrál P. Frey precizně přímý kop přes zeď a zvýšil naše vedení na 3:1. Navíc jsme hrozili šancemi z dalších brejků. V závěru však domácí přitlačili. Po několika nepřesných verdiktech delegovaného asistenta rozhodčího a našich zbytečných odkopech na roh, domácí 2 minuty před koncem snížili. Ač naši trenéři i fanoušci upozorňovali, že je nutné domácího hráče č. 4 při hlavičkování zdvojit, ten si s přehledem naskočil na centr a snížil stav na 2:3. Ve zbylém čase se již nic neudálo.

 Spokojeni můžeme být především se 3 body, výkonu však přeci jen něco chybělo.