Sestava: Kalivoda – Zbudil, Krása, Kolský, Štechmiler – Janák, Frey, Karfík, Kubín (55min. Hlůže J.) – Pichl, Vítek

Branky: Pichl, Vítek, Janák

Diváků: 50

Rozhodčí: Satoranský Petr


Horko těžko jsme dávali dohromady sestavu. Nemocní J. Vosáhlo a Z.Hlůže zůstali jen na lavičce náhradníků, M.Šafr je stále zraněný a J.Hlůže přišel až v průběhu první půle poté, co zdělal rozmíchaný beton. Naštěstí se nepotvrdily naše obavy o start „sympaťáka“ J.Štechmilera, který má potíže s tříslem. Po důkladné rozvičce mohl trenérům oznámit radostnou zprávu, že je připraven nastoupit.

 

Hosté z Černošic měli před tímto zápasem pouhé 3 body a naši hráči si snad mysleli, že se porazí sami. Pomohl tomu i začátek, kdy po řadě nepřesných kombinací, jsme se z ničeho nic dostali do dvoubrankového vedení. Nejprve J.Janák se ocitl sám 7 metrů před gólmanem a s přehledem zakončil. Ten samý hráč poté předvedl slalom mezi 3 hráči hostí, který skončil až faulem v pokutovém území. Nařízenou penaltu proměnil s přehledem F.Pichl. To však bylo z naší strany vše. Naše hra trpěla individuálními hrubými chybami, zbytečnými ztrátami míče a nepřesnými přihrávkami. Zaslouženě jsme za to byli potrestáni gólem do šatny po ztečované střele do protipohybu M.Kalivody.

 

Po domluvě v kabině jsme očekávali ofenzívní smršť, navíc se v hledišti objevili i naši fanoušci-myslivci, kteří nabuzeni výtečnou střelbou na kachny, očekávali totéž od našich fotbalistů při střelbě na fotbalovou branku. Začátek tomu i odpovídal. Nejdříve nám hlavní rozhodčí sporně neuznal třetí gól, hned vzápětí jsme však J.Vítkem zvýšili stav na 3:1. Vypracovávali jsme si další šance, koncovka však byla zbrklá a nepřesná. Série rohových kopů také nic nepřinesla. V 80.minutě založil stoper P.Krása protiútok, po ztrátě míče se již nestačil vrátit, nikdo ho nezastoupil a hosté využili volného středu obrany ke snížení. Než jsme se vzpamatovali, opakovala se úplně stejná situace, volná dálnice ve středu naší obrany a vyrovnáno. Zoufalý závěrečný tlak již nic nepřinesl.

 

Co říci závěrem: bod jsme soupeři darovali na zlatém podnosu a odradili jsme možná některého našeho dalšího fanouška, který v zimě na fotbale trpěl.