Sestava: Kalivoda - Štechmiler (46.´Karfík), Krása, Kolský, Hlůže Z. - Zbudil, Šafr, Frey (80.´Kříž), Vosáhlo J. (46.´Janák) - Pichl, Vítek

Branky: Vítek 3x, Frey
Rozhodčí: Fára

Po vydařeném domácím utkání s Rudnou jsme zajížděli potvrdit plusové body do Měchenic. O tomto soupeři jsme věděli pouze to, že mají kvalitnější hru směrem dopředu a slabší defenzivní činnost. 

Do utkání jsme vstoupili aktivně a prvních 10 minut odpovídalo našim představám. Během těchto minut jsme si vytvořili i slibné brankové příležitosti, které se nám bohužel nepodařilo proměnit. Po aktivním vstupu nastal zlom. Přizpůsobili jsme se kopané soupeře, jehož hlavní zbraní byla bojovnost. To zapříčinilo poločasovou bezbrankovou plichtu.

Do druhého poločasu již nenastoupil Pepa Vosáhlo (bolavé tříslo) a Jarda Štechmiler, který byl s trenéry domluvený na odehrání pouze prvního poločasu pro následný hokejový mač za HC Důl Kladno (pozn. Důl porazil Lány 5:4 a Jarda zaznamenal vítěznou branku!). Důležitým jazýčkem na misce vah v tomto utkání byli náhradníci. Náši trenéři, oproti soupeři, měli na lavičce kvalitu a ta rozhodla toto utkání. Ve druhém poločase jsme se stále více tlačili před domácího brankáře a domácí postupně "odpadávali". Po jednom závaru před domácím brankářem propálil vše co mu stálo v cestě Pavel Frey a poslal nás do vedení. Po tomto gólu již bylo na hřišti pouze jedno mužstvo - Dobrovíz. Náskok jsme díky vitálnímu Jirkovi Vítkovi, který zaznamenal první hattrick v dobrovízském dresu, navyšovali až na konečných 0:4. To jsme ještě spousty šancí neproměnili....

Zmínil bych 3 věci, které provázely tento zápas.
1, Mirek Kalivoda poprvé v okresním přeboru vychytal zápas s nulou na svém kontě. Ještě k tomu zaznamenal jednu asistenci!
2, Frantovi Pichlovi se nepodařilo skórovat, ač měl příležitosti s kterými by si kanonýr formátu Franty měl poradit. Nicméně Franta bojuje a příležitosti si vytváří. Věřím, že své konto navýší hned v zápase s Krňany!
3, Jirka Vítek - hattrick....co dodat!