Sestava: Kalivoda - Hlůže Z., Krása, Karfík, Štechmiler (46.´Vosáhlo J.) - Janák, Šafr (60.´Kubát), Frey, Zbudil - Pichl, Vítek (78.´Kříž)

Branky: Pichl 4x, Zbudil

Rozhodčí: Čihák - Berka

Poslední duel podzimu nás čekal na půdě "sousední" Hostivice. Domácí se celý podzim pohybovali na chvostu tabulky, přesto jsme k zápasu zajížděli s respektem a snahou nepokazit si podzimní tažení okresním přeborem.

Domácí nám zápas značně ulehčili. První gól padl po našem autovém vhazování. Aut vhozený Jardou Janákem propadl celou domácí obranou přímo na nohu Frantovi Pichlovi. Ten si s touto výzvou samozřejmě poradil. Netrvalo dlouho a hostivický obránce si stečoval nevýraznou střelu do vlastní sítě. 0:2. Další 2 branky jsme vstřelili ještě během prvních 30ti minut. Za stavu 0:4 jsme aktivitu přenechali soupeři a vše vyústilo třemi tutovkami, které zlikvidoval famózně chytající Mirek Kalivoda. Hlavně Míry zásluhou nám na kontě svítila po prvním poločase nula na kontě obdržených branek.

Do druhého poločasu jsme nastupovali s cílem neinkasovat a pokusit se o rychlé brejky. Soupeře jsme již do vyložených šancí nepouštěli a hra se víceméně vyrovnala. Po jednom rychlém brejku jsme navýšili naše vedení již na 0:5. Tímto výsledkem i tento zápas skončil.

Vítězství nás posunulo na druhou příčku podzimní tabulky, o dva body za vedoucí Průhonice. Zároveň jsme naplnili představy našich fanoušků, kteří v naší anketě před startem sezóny v převážné většině tipovali, že se budeme pohybovat v popředí tabulky.