Letošní podzim nelze hodnit jinak než kladně! Skončili jsme na 2. místě tabulky se ziskem 30ti bodů. Franta Pichl opět potvrdil pověst kanonýra s velkým K. S 19ti brankami je v čele tabulky střelců okresního přeboru.

K Frantovým brankám jsme přidali dalších 26 branek. O velkou část (11 branek) z nich se postaral Jirka Vítek, který za Dobrovíz nastoupil až od třetího kola. Uvedených jedenáct branek ho řadí do první šestice střelců OP. Více branek než Dobrovíz (45) vstřelily vedoucí Průhonice, které zaznamenaly 47 vstřelených branek.

V obranné činnosti jsme byli méně úspěšní. Obdrželi jsme 22 branek, což je na naše poměry nezvykle mnoho. Méně branek obdržela vlastně všechna mužstva v popředí tabulky. Horoměřice, Zvole, Rudná održeli 21, resp. 20 branek. Suverénem v tomto ohledu se opět stalo mužstvo Průhonic, které obdrželo pouze 13 branek za celý podzim.

Samozřejmě i letos můžeme litovat ztrát bodů v domácích zápasech, kde jsme paradoxně ztráceli více než na hřištích soupeřů. Obzvláště mrzí domácí remízy s Průhonicemi (1:1) a Černošicemi (3:3), kde jsme ještě 10 minut před koncem vedli 3:1... stejně tak v Horoměřicích (2:2), kde jsme v 88´minutě také ještě vedli... 

Jediný soupeř, který nás na podzim přehrál, byly Libčice. Do poloviny soutěže suverénní lídr. Ovšem Libčice se stejnou suverenitou "projely" druhou část podzimu a proto jim po podzimu patří až sedmá příčka.

I z této statistiky plyne, že Průhonice nejsou v čele OP náhodou....nicméně jsme v polovině "závodu" a medaile se budou udělovat až v červnu příštího roku. Pro Dobrovíz je podzim motivující a zároveň zavazující. Věříme, že pro úspěšné jaro uděláme všichni maximum, a třeba budeme po jarní části ještě o "chlup" spokojenější.....