Sestava: Kalivoda - Vosáhlo, Krása, Kolský, Štechmiler (46.´ Kubát) - Hlůže J., Vilčko (46.´ Kříž), Frey, Zbudil - Pichl, Adámek

Branky: vlastní, Hlůže J.

Rozhodčí: Berovič

Po zimní přestávce, kterou nám podmínky prodloužily o týden krutých mrazů, jsme se konečně dočkali prvního přípravného utkání, které ve všech atributech splnilo předpoklady. Soupeř sestavil mužstvo z hráčů A teamu doplněné o několik individualit z Béčka. Úvod byl velmi rozpačitý, hrálo se opatrně na obě strany, což bylo způsobeno jednak nepříliš dobrou kondicí umělky, na níž se hrálo a také tím, že se k zápasu nastupovalo z hrubé zimní přípravy J.

   Po úvodním oťukávání, kdy se hra odbývala nepřesnými nákopy od vápna k vápnu, jsme se osmělili a z toho rezultovala veliká šance, kterou ovšem neproměnil Adámek a místo lehkého lobu vysoko přestřelil.  V 15´jsme však už udeřili a po krásném centru se k míči dostal jako první obránce Tuchoměřic a nechytatelnou hlavičkou vsítil úvodní branku zápasu 1- 0! V zápětí se opět prodral do šance Adámek, ale opět nebyl úspěšný, když ze strany pouze vyprášil gólmanovy „ betony“ J. Při třetím pokusu si však počínal daleko lépe a přestože mohl zakončit sám, nesobecky přihrával výtečně naběhnuvšímu J. Hlůžovi, který se v těchto situacích neplete a rutinérsky zvýšil score na 2-0 !! Místo abychom se však ujali otěží zápasu, nepochopitelně jsme přestali hrát a banálními chybami připravovali příležitosti soupeři. Z jedné takové minely a nedůslednosti stoperů jsme dovolili soupeři skórovat 2-1.

    Po půli, kdy jsme vystřídali a do hry se dostala i naše lavička, byla hra vyrovnaná s menšími či většími šancemi na obou stranách, kdy je potřeba přiznat, že soupeř byl po vyrovnání hladovější a také ho po chybném odkopu našeho gólmana využil a zaslouženě srovnal na 2-2. Poté se teprve začal hrát celkem slušný fotbal, jakobychom nechtěli nechat soupeři temízu. Posledních patnáct minut se odehrálo ve svižném tempu, kdy naši ofenzivní hráči vymýšleli vymyšlené a M. Kalivoda se blýsknul skvělým reflexem, kdy vychytal soupeře, který před ním stál úplně osamocen.

     Co říci závěrem? Snad jen to, že remíza byla spravedlivá a zasloužená, a že snad naše borce motivuje k lepším výkonům, než předváděli v sobotu. Příprva je v začátcích, takže věřím, že se máme nač těšit. T. Lučan