Sestava: Kalivoda - Hlůže Z., Krása, Dohnal, Kolský - Zbudil, Frey, Šafr, Vosáhlo (46´ Karfík) - Vítek, Pichl (65´Dias)

Branky: Vítek (0:1), Frey (2:2)

Rozhodčí: Čechmánek

K prvnímu jarnímu mači jsme zajížděli na horkou půdu Sokola Úhonice. Toto „derby“ jsme chtěli vyhrát z několika důvodů. Tím hlavním byly zdravotní problémy hlavního trenéra, pana Hladíka, kterému tímto přejeme brzké uzdravení! Dalším důvodem byl samozřejmě úspěšný start do jarní části a také důvody spojené se jmény Pavel Adámek a Tomáš Lučan.

Motivace jsme měli více než dost. Bohužel utkání se nám vůbec nevydařilo. V prvním poločase jsme šli sice do vedení zásluhou důrazného Jirky Vítka, který v osobním souboji přetlačil Petra Krumholce a neomylně zavěsil. Půli jsme sice vyhráli, ač domácí hráči působili lepším dojmem.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem zlepšit naší hru, zvýšit pohyb a přidat branku, která by domácí „zlomila“. Opak se stal pravdou. Domácí nás od počátku druhého poločasu přitlačili k našemu pokutovému území a z tohoto tlaku vytěžili dva rychlé góly. V této části hry jsme ještě stačili zareagovat v podobě umístěné střely Pavla Freye. 2:2.

Nicméně Úhoničtí neustálým tlakem přidali další 2 trefy do naší sítě a bylo rozhodnuto.

Sportovně musíme uznat, že za předvedený výkon jsme si nic jiného nezasloužili. Domácí nás přehráli ve všech směrech. Hráli s větší lehkostí, mnohem více se pohybovali a přesně kombinovali. Nám se utkání vůbec nepodařilo.

Napravit dojem můžeme hned v následujícím utkání. Výhodu máme v tom, že horší to už (snad) být nemůže…